reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ja jednak czesto korzystalam z tego spiworka bo Gabi sie urodzila zima a zima nawet przejscie do auta jest problemem ze wzgledu na zimno czy opady sniegu.
No i ja prawie codziennie wychodzilam na spacery ( m.in. z psem) a nie zawsze uzywalam gondoli ( fotelik zakladalam na stelaz), zreszta spiworek zima byl zalozony na stale w foteliku.

Aniam - ten spiworek od fotelika raczej nie nadaje sie do wozka bo jest duzo mniejszy - no chyba ze dla noworodka.

KasiaF - ja tez uzywalam rozkow jako kolderki. Jeden mial usztywnienie kokosowe ale bylo wyjmowane. Bardzo dobrze sie sprawdzaly te rozki jako kolderki do czasu kiedy zakupu wiekszej kolderki.

Tak wygladala nasza fura ze spiworkiem:
fotful.jpg

waucie.jpg

A spiworek z wozka sluzyl nam takze jako okrycie na sanki:
8luty094.jpg

reklama
karina masz śliczną córcię i pieseczka
wózior też fajowy, choć na pierwszy look szokujący
a to mój tzn malutkiej wózek w wersji spacerowej

kasiaF87 - śliczna pościel:tak: i sprzedawca ok:-) a ten rożek napewno spokojnie wykorzystasz jako kołderka do wózka- ja robiłam tak samo:tak:

karina- ale ślicznotka:-) a ten wózek to mutsy??

anaklim- gratuluje pierwszych ciuszkowych zakupów!!!

ja dziś byłam w tesco po drodze do dentysty .. ktoś już tu kiedyś pisał o tesco .. chyba Tampeza . no i nabyłam 7 sztuk body za 39 zł .. oraz niedrapki dwie pary za 4 zł .. ciuszki są tam fajne jak na moje oko dobre gatunkowo i ceny super .. chciałam jeszcze nabyć jakies śpiochy ale ogromny wybór był dla dziewczynek a dla chłopców tylko białe .. więc jest nadzieja że jednak w tym roku chłopaczków się sporo urodzi.. skoro wszystko było wykupione ..

Podsumowując polecam tesco !!

Podsumowując polecam tesco !!
ja tez - szczegolnie na wyprzedazach :-D:-D:-D:-D
a powaznie ja mojej niusce sporo ciuszkow wlasnie z tesco lub z asdy kupuje i naprawde sa super gatunkowo, bawelenka sie nie rozciaga, nie traca koloru i latwo z plam sie spieraja ;-)... ogolnie mowiac nie narzekam na jakosc

Ja też bazuję na Tesco - naprawdę fajne rzeczy można tanio ustrzelić. Siedmiopaki bodziaków i pajaców u nas rządzą. Są też super rzeczy polarkowe tanie i dobrej jakości i zestawy koszulek ładnych tanio (np. 4 koszulki za 20 zł około). Polarki jakieś mamy od pół roku (za duże się kupiły) i mimo zszargania na trawnikach trzymają fason. :happy:

reklama
Do góry