reklama
Klajo, Abigail - zamówienie składaliśmy wczoraj, ale jak to u mnie bywa nie obyło sie bez komplikacji, czyli... Okazało się, że wanna będzie dostępna po 29 maja, a łóżeczka i wózka nam nie przyślą (z UK) bo za cięzkie w związku z tym wózek chyba zamówimy tutaj , jak da radę to jeszcze dzisiaj(pomimo tego, że różnica w cenie 121euro ,no ale co zrobić). Jeśli chodzi o kolor to wybraliśmy Marine taki jak na fotce, ale zabij mnie czy to 2007 czy 2008 nie sprawdzałam. Ja wybrałam Slaloma, bo 4 koła miałam za pierwszym razem, to teraz będą 3...
Majeczka - oj ja chyba też zacznę ciuszki kupować....
Majeczka - oj ja chyba też zacznę ciuszki kupować....
majeczka, ale super tez reczy, szczegolnie podoba mi sie ten szary dres, ja musze sie zabrac za przejrzeni co mam po Zuzi i zrobic wywiad co dostane a co musze kupic, stety niestety, większość moich koleżanek będzie rodzic tej jesieni więc wiele rzeczy bede musiala jednak dokupic;-).
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Hehe ten dresik jest taki całkiem tyci tyci i zastanawiam się czy dla noworodka nie będzie za mały hihihi,moje koleżanki mają wszystkie córcie więc sama sobie muszę kupić ubranka dla Maurycego,bużka :-)
poszlysmy na spacerek z mala i weszlysmy do sklepu ktr zamykaja i wyprzedaja wsio jak leci ... dzis juz 75% obnizki ... na poczatek po szpitalu ciuszki juz chyba mamy za totalna tanioche
anaklilm o wozku juz sie wypowiedzialam ... jane zawszse byl moim drugim typem ... z quinny przegral tylko przez cene !!! reszta dla dziolka rowniez fajna ...
majeczka ale mlody bedzie przystojniaczek
anaklilm o wozku juz sie wypowiedzialam ... jane zawszse byl moim drugim typem ... z quinny przegral tylko przez cene !!! reszta dla dziolka rowniez fajna ...
majeczka ale mlody bedzie przystojniaczek
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
To rób foty isunia i pokazuj nabytki :-)
reklama
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
majeczko ostatnio jak byłam w Tesco to oglądałam taki sam śpiworek, były inne z lwem i niebieskie.
zamierzam kupić identyczny:-)
zamierzam kupić identyczny:-)
Podziel się: