reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Anaklim - wózek typuje jak Ty choć waham się czy Slalom czy Nomad.
A wanienka i łóżeczko prześliczne choć w Polsce nie widziałam tak super rozwiązań.

reklama
Klajo, Abigail - zamówienie składaliśmy wczoraj, ale jak to u mnie bywa nie obyło sie bez komplikacji, czyli... Okazało się, że wanna będzie dostępna po 29 maja, a łóżeczka i wózka nam nie przyślą (z UK) bo za cięzkie w związku z tym wózek chyba zamówimy tutaj , jak da radę to jeszcze dzisiaj(pomimo tego, że różnica w cenie 121euro ,no ale co zrobić). Jeśli chodzi o kolor to wybraliśmy Marine taki jak na fotce, ale zabij mnie czy to 2007 czy 2008 nie sprawdzałam. Ja wybrałam Slaloma, bo 4 koła miałam za pierwszym razem, to teraz będą 3...

Majeczka - oj ja chyba też zacznę ciuszki kupować....

majeczka, ale super tez reczy, szczegolnie podoba mi sie ten szary dres, ja musze sie zabrac za przejrzeni co mam po Zuzi i zrobic wywiad co dostane a co musze kupic, stety niestety, większość moich koleżanek będzie rodzic tej jesieni więc wiele rzeczy bede musiala jednak dokupic;-).

Hehe ten dresik jest taki całkiem tyci tyci i zastanawiam się czy dla noworodka nie będzie za mały hihihi,moje koleżanki mają wszystkie córcie więc sama sobie muszę kupić ubranka dla Maurycego,bużka :-)

anaklim - pytam dlatego bo ten kolr jest z kolekcji 2007 i nie wiem czy jeszcze te kolory są..., dlatego ...,

majeczko- śliczne te ubranka:tak::tak: śpiworek również:):)

anaklim- wanienka super, łóżeczko i wózek z reszta również... fajnie, że juz wszystko wybraliście:)

poszlysmy na spacerek z mala i weszlysmy do sklepu ktr zamykaja i wyprzedaja wsio jak leci ... dzis juz 75% obnizki ... na poczatek po szpitalu ciuszki juz chyba mamy :-D:-D:-D za totalna tanioche :-p

anaklilm o wozku juz sie wypowiedzialam ... jane zawszse byl moim drugim typem ... z quinny przegral tylko przez cene !!! reszta dla dziolka rowniez fajna ...

majeczka ale mlody bedzie przystojniaczek :-p

reklama
majeczko ostatnio jak byłam w Tesco to oglądałam taki sam śpiworek, były inne z lwem i niebieskie.
zamierzam kupić identyczny:-)

Do góry