reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Też mi w oko wpadły ,chyba w jakimś sklepie też widziałam:tak:
Dzisiaj chciałam wymusić na Y. małe zakupy dla Małej, ale uparciuch z niego nie dał się :no: powiedział,że zrobimy w lipcu... Tłumaczę mu,że wtedy to nie będę mogła już chodzić jeśli dalej będę tak "puchła", a ten cwaniak mówi: To będę Cię nosił kochanie:-D:-D:-D Na pocieszenie dostałam torebkę i portfel hahaha :-)

Super Sanya, poczekaj do lipca, czy tez taki chetny bedzie do noszenia, a w ogole juz teraz moze nosic;-)
A mi smutno ze wszystkie rzeczy mam i nic nie musze kupowac, jakby byl chlopak to chociaz w ubrankach bym poszalala, a tak, tylko moge poogladac, bo wszystkiego az nadmiar:zawstydzona/y:

Tampeze - to wydaj na jakąś limuzyne dla malucha ... choć pewnie też masz :))..coś wymyslisz .. pieniądze zawsze można wydać hi hi

reklama
No to już nie wiem , zawsze możesz urządzić maluchom jakiś pokoik , choć nie wiem czy będą miały razem , czy osobno ... oj nie martw sie , cos wymyslisz.. a pare nowych ciuszków i tak pewnie kupisz , bo nie wytrzymasz :)) ... albo chociaz skarpetki , czapeczkę hi hi

Do góry