reklama
Też mi w oko wpadły ,chyba w jakimś sklepie też widziałam
Dzisiaj chciałam wymusić na Y. małe zakupy dla Małej, ale uparciuch z niego nie dał się powiedział,że zrobimy w lipcu... Tłumaczę mu,że wtedy to nie będę mogła już chodzić jeśli dalej będę tak "puchła", a ten cwaniak mówi: To będę Cię nosił kochanie Na pocieszenie dostałam torebkę i portfel hahaha :-)
Dzisiaj chciałam wymusić na Y. małe zakupy dla Małej, ale uparciuch z niego nie dał się powiedział,że zrobimy w lipcu... Tłumaczę mu,że wtedy to nie będę mogła już chodzić jeśli dalej będę tak "puchła", a ten cwaniak mówi: To będę Cię nosił kochanie Na pocieszenie dostałam torebkę i portfel hahaha :-)
tampeza
Wrześniowe mamy'08
Super Sanya, poczekaj do lipca, czy tez taki chetny bedzie do noszenia, a w ogole juz teraz moze nosic;-)
A mi smutno ze wszystkie rzeczy mam i nic nie musze kupowac, jakby byl chlopak to chociaz w ubrankach bym poszalala, a tak, tylko moge poogladac, bo wszystkiego az nadmiar
A mi smutno ze wszystkie rzeczy mam i nic nie musze kupowac, jakby byl chlopak to chociaz w ubrankach bym poszalala, a tak, tylko moge poogladac, bo wszystkiego az nadmiar
tampeza
Wrześniowe mamy'08
Mam, musze miec podwojna bo mala bedzie miala dopiero 1,5 roku i juz kupilamTampeze - to wydaj na jakąś limuzyne dla malucha ... choć pewnie też masz )..coś wymyslisz .. pieniądze zawsze można wydać hi hi
reklama
No to już nie wiem , zawsze możesz urządzić maluchom jakiś pokoik , choć nie wiem czy będą miały razem , czy osobno ... oj nie martw sie , cos wymyslisz.. a pare nowych ciuszków i tak pewnie kupisz , bo nie wytrzymasz ) ... albo chociaz skarpetki , czapeczkę hi hi
Podziel się: