reklama
popieram tampeze ... ja raczej unikalam bluz z kapturkiem ... no chyba ze to wdzianko na dwor i kapturek laduje na glowce ;-)bluzy z kapturem chyba nie sa za wygodne dla maluszka, ktory tylko lezy na plecach
dzięki ,, raczej unikam takich rzeczy , nie kupuje nic co jest na plecach zapinane , te bluzy to takie raczej wyjściowe ... jedna ta biała to prawie kurteczka a ta druga z polarka , będzie na jesienne wyjście i kapturek na głowę .. zreszta za te trzy złote czy cztery to nawet jak dwa razy założe to nie będzie mi szkoda ... a tak mi się podobały, że nie mogłam ich nie kupić
Ale wasze rady są naprawdę cenne )
Ale wasze rady są naprawdę cenne )
aniam śliczne ubranka
co do bluz z kampturem- zgadzam sie z dziewczynami na pewno sprawdza sie na spacerkach
ja miałam porobic porzadek w julkusiowych ubrankach, ale tak mi się nie chce... ale cóż- musze się zmobilizować, dopóki brzuszek jeszcze nie taki wielki...
co do bluz z kampturem- zgadzam sie z dziewczynami na pewno sprawdza sie na spacerkach
ja miałam porobic porzadek w julkusiowych ubrankach, ale tak mi się nie chce... ale cóż- musze się zmobilizować, dopóki brzuszek jeszcze nie taki wielki...
isiunia - to już myślisz o trzecim ...
ja jak widziałyście coś już tam kupiłam , do tego kuzynka mi przywiezie po swoim chłopaku w czerwcu ( ma synka 2 latka ) i sąsiadka u której dziś byłam zobaczyć tygodniowego maluszka stwierdziła że zaraz z tych najmniejszych wyrośnie to też mi odda ... a sama dostała ciuszków paczką 16kilo z angli po dzieciaczku 7 misiecznym.. ( czyli wszystko od 0do 7)..większość nowych bo nakupili za dużo..
tym oto sposobem raczej na ciuszki nic , albo prawie nic nie wydam i z tego faktu bardzo się cieszę ..oszczędzona kaska będzie na limuzynę dla bejbika ..
ja jak widziałyście coś już tam kupiłam , do tego kuzynka mi przywiezie po swoim chłopaku w czerwcu ( ma synka 2 latka ) i sąsiadka u której dziś byłam zobaczyć tygodniowego maluszka stwierdziła że zaraz z tych najmniejszych wyrośnie to też mi odda ... a sama dostała ciuszków paczką 16kilo z angli po dzieciaczku 7 misiecznym.. ( czyli wszystko od 0do 7)..większość nowych bo nakupili za dużo..
tym oto sposobem raczej na ciuszki nic , albo prawie nic nie wydam i z tego faktu bardzo się cieszę ..oszczędzona kaska będzie na limuzynę dla bejbika ..
reklama
zawsze mi sie marzyla trojka ;-) choc pewno po porodzie znow stwierdze ze dwa wystarczy ... a pozniej hmm zobaczy sie dlatego lepiej juz nic nie oddawac ;-)... choc czynnik czasu na moja niekorzysc mocno dzialaisiunia - to już myślisz o trzecim ..
Podziel się: