reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
....Czy macie jakies doswiadczenia z 3kolowcami?
ja mam karina ... calkiem pozytywne ... fakt trzeba sie nauczyc prowadzic np. krawezniku ale to pikus ... po prostu wozek inaczej sie "uklada" ze tak powiem, wyczujesz o co chodzi i luzik ;-) poza tym bez zarzutu ... lekki, skretny, bardzo latwo sie sklada, praktycznie jedna reka!! a po zlozeniu zajmuje niewiele miejsca a do tego nie potrzebuje oparcia (zlozony stoi stabilnie!!)
spacerowka super bo szeroka i mala nawet jako 2,5 latek spokojnie spala prawie plasko i prawie z wyciagnietymi nozkami (leciutko jej wystawaly pietki)
co do gondoli to jeszcze nie mam doswiadczen ale moja kolezanka przewozila swoja niunie - calkiem sobie chwalila !!

któraś z dziewczyn pisała że ma quinny speedy i jest bardzo zadowolona :)) Poszukaj
no wlasnie ja ;-)

Zuzia, od dzisiaj spi na"dorosłym" łóżku, a jej stare już czeka na nowego lokatora, ale robi sie ciasno w domu;-)

no to brawa dla zuzi:):)

u nas spanie w "dorosłym" łóżeczku jeszcze w gre nie wchodzi:no::no: julia strasznie się w nocy wierci... dlatego przeniesiemy ją do łóżeczka turystycznego, które z reszta bardzo lubi:tak::tak: tylko dokupię do niego materacyk...

karina- ja tez nie jestem przekonana do 3-kołowców:no::no: a o tym graco- dobrze, że napisałaś, bo mi tez się podobały...

a ostatnio w zoo zobaczyłam u kobietki wózek coneco- taki LIMITOWANE V3 Coneco gondola + spacer +torba+folia (347488573) - Aukcje internetowe Allegro i strasznie mi sie spodobał:)

Ewa - firma podobno jest dobra , no i cena też super :))musze pokazać mojej przyjaciółki siostrze, bo szuka czegoś właśnie w tej cenie ..

Ja znam dziewczynę co ma Coneco V3 i strasznie jakiś felerny jej się trafił, 3 razy się rozpadł (kółka, stelaż) w ciągu półtora roku. Ale może taki egzemplarz pechowy po prostu, bo tylko jedną znam co ma.
Z wózków różnych Piotrulka rówieśników to dziewczyny dość szybko zmieniały te wielofunkcyjne na takie lekkie parasolki, w sumie najdłużej jeździły Bartatinami i Quinny Buzz, teraz dla takich chodzących to popularne jest Jane Energy (parasolka).
A taki dla niemowlaczka to bym obstawiała dużą gondolę, bo pamiętam że mój jak miał 3 miechy, to w zimę (kombinezon, śpiworek) ledwo się mieścił w gondoli 86 cm. I w sumie błogosławiliśmy że wiosna idzie, bo by w spacerówce musiał jeździć...
Mi się wydaje niegłupie kupić sobie tani wózek, nawet używany - gondolkę i potem jak zacznie być taki siadający zainwestować w lepszą spacerówkę co się rozkłada i jest lekka...

Kasiu Z - popieram Cie w 100% a raczej w 99. Gondolki nie uzywa sie dlugo a pozniej ciezka spacerowka jest problemem. Ja z Gabrysia mialam najpierw wozek Mutsy, z gondoli bylam b zadowolona ( mimo iz nie byla ona zbyt obszerna) ale spacerowka juz mnie denerwowala swoim ciezarem i niezbyt szybkim skladaniem wozka do bagaznika auta. Moje wszystkie znajome, zmienialy szybko wozki z duzymi pompowanymi kolami na dosc lekkie parasolki. Ja kupilam pozniej PegPerego Pliko P3 i uestem mega zadowolona. Nawet zima nie bylo problemu wiec pozbylam sie calkowicie Mutsy. Inaczej chyba gdy sie na codzien jezdzi po nezdrozach.

Mutsy kupilam uzywany na ebayu i odsprzedalam na allegro w tej samej cenie. Takze uzywalam wozka za darmo:-) Jedynie fotelik dokupilam nowy.
Mysle ze gdybym kupila jakis tani polski wozek to raczej wiecej bym na tym stracila ( tu ten 1 % w ktorym sie z Toba pozwole nie zgodzic ;-))

reklama
Ewa, b fajnei wyglad aten wozek, ale moja znajoma miala parsolke Coneco i ona nie byla z niej zadowolona i mi tez sie wydalwa jakas taka tandentna. Nie do konca sie z wami zgodze, ze gondole sie krotko uzytkuje, bo Zet używała jej rowno 6 miesięcy, ale zgadzam sie, ze inwestowanie w nowe b drogie wózki jest lekka przesada, choc ja popełniłam wielki błąd kupując uzywanego Deltima. :-(

Do góry