reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ewa - wózek super a że cena no cóż sam fotelik maxi cosi kosztuje prawie 600zł... podobno dobre są foteliki robione bezaposrednio przez firmy motoryzacyjne ,

No i jeszcze oprócz testów fotelików przestudiujcie testy zderzeniowe swoich autek, bo w sumie co nam po super foteliku jak autko nie lubi wypadków

Agatka - a nie lepiej wybrać sobie wózek w sklepie a potem go zamówić w internecie?? np te dwa sklepy co sa na al. solidarności maja stronki i mozna z nich zamawiać ..

reklama
Ewcia - siedzenie w domu ok, choć ja bardzo lubię swoja pracę ... ale wiem że wszytskiego na raz nie da się robić , no i lubię mieć swój własny zarobiony pieniążek.. J mi na nic nie żałuje i wiem że kasy nam jak narazie nie zabraknie, ale własne to zawsze własne :))

ja sięnastawiłam na zakup fotelika chicco

a co do maxi cosi- fajny ten wózek, nie??? tylko jaka cena:szok::szok:
Zestaw MAXI COSI - MURA 4 + GONDOLA + Cabrio FIX (342761033) - Aukcje internetowe Allegro

.Lenka też miała fotelik chicco ,taki dla maluszków. A wózek cenowa bomba:-D ale taki typowo sportowy,u nas po parku taki królują gdy ktoś ma rolki na nogach i tylko śmigają z tymi wózkami koło nas;-).

.Dla Lenki gdy była mała mielismy taki wózek "no name"(anmar) i to był taki wielofunkcyjny ale juz bym tak nie kupiła,spacerówke kupiliśmy Lence z graco i jest super,do tej pory nam służy i jest leciutka itp. te wielofunkcyjne niestety cieżkie są:no:.

karolcia - moja przyjuaciółka rozwaliła dwa z Graco , ale to podobno zależy na jaka sztuke się trafi.. ona miała poprostu pecha, ale wózeczki teraz robia bardzo ładne

.aniam a w jaki sposób rozwaliła? bo nasz ma już trochę powyginane tylnie kółka ale to nasza wina bo wozimy za ciężkie rzeczy w tym koszyku na zakupy:zawstydzona/y:.

a ja własnie ogladałam kilka wózków graco- i wiecie co, całkiem niezłe:tak::tak: a i ceny fajne:tak: i jak sie okazało- moja koleżanka miała taki i była z niego zadowolona... no ale jest jeszzce trochę czasu na podjęcie decyzji:-)

Ewcia - mi też się podobaja , ale po tym jak widziałam te dwa rozwalone nie mam zaufania do tej firmy.. ale to taki fart a pewnie wiele osób je ma i służą dobrze :)

reklama
Hej dziewczyny,
moja przyjaciółka przerobiła dwa takie wózki za kazdym razem reklamacja w końcu synek wyrósł i oddali kase, więc miała wózek za darmo :-D

Do góry