reklama
Ewa - ja też się jakoś nastawiłam na 3w1 nie mam zbytnio miejsca żeby trzymać dwa wózki ze stelażami
Klajo - ja jeszcze nic nie kupuje, ale przygotowuje sobie listę co i gdzie ewentualnie.
Dziewczyny macie jakąś stronkę w sieci gdzie są porównania fotelików samochodowych w testach?
Klajo - ja jeszcze nic nie kupuje, ale przygotowuje sobie listę co i gdzie ewentualnie.
Dziewczyny macie jakąś stronkę w sieci gdzie są porównania fotelików samochodowych w testach?
agata806
Fan(ka)
Ewa - ja mam fioła na tym punkcie i dlatego fotelik maxi cosi o ile nadal wygrywa w rakingachaniam- ja siedze w domku juz od dwóch lat i nie jest tak źle
agata- wózek fajny, ale cena faktycznie powalająca... ale może to i racja z tym fotelikiem- ja się uparłam na wózek 3in1 i teraz juz sama nie wiem...
Klajo, ja tez uwazam, ze fotelik do samochodu jest waznijeszy niz wozek, po doswiadczeniach z Zuzia wiem, ze dla mnie wozek musi miec duze, pomopowane kola i spora gondole. Szukam wiec uzywanej Emmaljungi, bo na nowke to raczje sie nie szarpniemy.
Dziewczyny z Warszawy polecam sklep Calineczka na Grochowskiej, przy Rondzie Wiatraczna; jest taniej niz w Swiecie dziecka czy na Solidarnosci i spory wybor:-)
Sklep też polecam ale jak chcieliśmy w czerwcu kupić wózek, który miałam już wybrany to nie było już nic. Nie można się sugerować tym co jest na stronach bo wielu rzeczy nie ma w danej chwili - emajlungi były już wszystkie wyprzedane, została tylko biała i do września miało nie być nowych a ja rodziłam w sierpniu
No i w środku jest strasznie ciasno - ale wybór spory i ludzie, którzy go prowadzą znają się na tym co sprzedają
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe 2007 :: sortowanie wg kryterium ocena
Stronka, mam nadzieję że się otworzy z rankingiem fotelików...
Agata nadal wygrywa:-)
ja sięnastawiłam na zakup fotelika chicco (nie wiem, ale jakoś leży mi ta firma- moze dlatego, że nigdy sie na niej nie zawiodłam) i widzę, że tez jest całkiem nieźle oceniany to dobrze...
z resztą- julia tez ma fotelik chicco i bardzo jestem z niego zadowolona
a co do maxi cosi- fajny ten wózek, nie??? tylko jaka cena
Zestaw MAXI COSI - MURA 4 + GONDOLA + Cabrio FIX (342761033) - Aukcje internetowe Allegro
z resztą- julia tez ma fotelik chicco i bardzo jestem z niego zadowolona
a co do maxi cosi- fajny ten wózek, nie??? tylko jaka cena
Zestaw MAXI COSI - MURA 4 + GONDOLA + Cabrio FIX (342761033) - Aukcje internetowe Allegro
agata806
Fan(ka)
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe 2007 :: sortowanie wg kryterium ocena
Fajnie, cieszę się
Jak znajdę chwilę to poszukam jeszcze jakiś innych testów bo tu nie ma np. fotelików pegperego. Za to chicco jest ok.
Ja do chicco nie jestem przekonana, mamy łóżeczko turystyczne i rozwaliło się jego składanie - a my byliśmy wtedy w Sopocie i jechaliśmy z częściowo tylko złożonym łóżeczkiem . Ale od razu zastrzegam mam inne niż Ewa ;-)
reklama
Kindersitze 2007 - Einleitung
A to niemiecka stronka. Teraz foteliki z izofixem maja najlepsze noty wiec te z normalnym mocowaniem sa o oczko w dol. Wiec te co mialy w 2005 r wysoka ocene teraz juz takiej nie dostana co nie oznacza ze stracily na bezpieczenstwie same w sobie, poprostu w testach z izofixem slabiej wychodza.
A to niemiecka stronka. Teraz foteliki z izofixem maja najlepsze noty wiec te z normalnym mocowaniem sa o oczko w dol. Wiec te co mialy w 2005 r wysoka ocene teraz juz takiej nie dostana co nie oznacza ze stracily na bezpieczenstwie same w sobie, poprostu w testach z izofixem slabiej wychodza.
Podziel się: