reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Ewa - ja też się jakoś nastawiłam na 3w1 nie mam zbytnio miejsca żeby trzymać dwa wózki ze stelażami :baffled:
Klajo -
ja jeszcze nic nie kupuje, ale przygotowuje sobie listę co i gdzie ewentualnie.

Dziewczyny macie jakąś stronkę w sieci gdzie są porównania fotelików samochodowych w testach?

aniam- ja siedze w domku juz od dwóch lat i nie jest tak źle:-p:-p

agata- wózek fajny, ale cena faktycznie powalająca... ale może to i racja z tym fotelikiem- ja się uparłam na wózek 3in1 i teraz juz sama nie wiem...
Ewa - ja mam fioła na tym punkcie i dlatego fotelik maxi cosi o ile nadal wygrywa w rakingach :sorry2:

Klajo, ja tez uwazam, ze fotelik do samochodu jest waznijeszy niz wozek, po doswiadczeniach z Zuzia wiem, ze dla mnie wozek musi miec duze, pomopowane kola i spora gondole. Szukam wiec uzywanej Emmaljungi, bo na nowke to raczje sie nie szarpniemy.
Dziewczyny z Warszawy polecam sklep Calineczka na Grochowskiej, przy Rondzie Wiatraczna; jest taniej niz w Swiecie dziecka czy na Solidarnosci i spory wybor:-)

Sklep też polecam ale jak chcieliśmy w czerwcu kupić wózek, który miałam już wybrany to nie było już nic. Nie można się sugerować tym co jest na stronach bo wielu rzeczy nie ma w danej chwili - emajlungi były już wszystkie wyprzedane, została tylko biała i do września miało nie być nowych a ja rodziłam w sierpniu :baffled:
No i w środku jest strasznie ciasno - ale wybór spory i ludzie, którzy go prowadzą znają się na tym co sprzedają :tak::tak:

fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe 2007 :: sortowanie wg kryterium ocena

Stronka, mam nadzieję że się otworzy z rankingiem fotelików...
Agata nadal wygrywa:-)

Fajnie, cieszę się :laugh2:

Jak znajdę chwilę to poszukam jeszcze jakiś innych testów :tak::tak: bo tu nie ma np. fotelików pegperego. Za to chicco jest ok.
Ja do chicco nie jestem przekonana, mamy łóżeczko turystyczne i rozwaliło się jego składanie - a my byliśmy wtedy w Sopocie i jechaliśmy z częściowo tylko złożonym łóżeczkiem :baffled:. Ale od razu zastrzegam mam inne niż Ewa ;-)

reklama
Kindersitze 2007 - Einleitung

A to niemiecka stronka. Teraz foteliki z izofixem maja najlepsze noty wiec te z normalnym mocowaniem sa o oczko w dol. Wiec te co mialy w 2005 r wysoka ocene teraz juz takiej nie dostana co nie oznacza ze stracily na bezpieczenstwie same w sobie, poprostu w testach z izofixem slabiej wychodza.

Do góry