reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Klajo - to super, chyba uda Wam się przygotować wszystko przed narodzinami :-)

Ten wózek GT3 fajny ale cena trochę rzuca na kolana. Ja miałam nadzieje na wyprzedaże z tyt zmiany kolecji ale jak narazie nic nie znalazłam rewelacyjnego:-(

reklama
Abigail - no właśnie cena :)).. choć J. stwierdził że zawsze możemy nabyć ten wózio a kupić do niego używany fotelik ( ten do 13kilo) nowy kosztuje 550zł a uzywany można znaleźć za 200 z hakiem ..
Szczerze dużo wózków mi się podoba ale ten zwalił mnie z nóg .. tak to czasem bywa... no i może sprzedawczyni w tym sklepie też była super, bo tyle jego zalet wymieniła, że długo by pisać ... no cóż pani dobrze wyszkolona z wyciągania kasy od klientów..

Zresztą zauważyłam że w niektórych sklepach, czym większy brzuch tym lepsza obsługa hi hi .. a ja w sumie za dużego nie mam..

Amniam - w sumie sprzedawca ponoć ma 70% wpływ na decyzje klientów. Więc Pani chyba o tym wiedziała :-D mnie się też podoba Jane Slalom Pro.

Abigaill - sama pracuje w sklepie, i miałam sporo szkoleń sprzedażowych .. więc wiem jak to jest.. pani chyba mnie użekła tym że sama ma małe dziecko i opisywała zalety tego wózka na przykładach.. dlaczego to jest dobre a dlaczego tamto, no i do samego wózka poprostu nie można się przyczepić ..

Amniam - no to masz info z pierwszej ręki. Ja muszę jeszcze o te wózki Jane dopytać bo nie chce żeby babcia musiała za wiele dzwigać.

Fajnie że masz babcie która się zajmie bejbikiem , ja mam w planach siedzenie w domu przez dłuższy czas... innego wyjścia nie mamy , i chyba strasznie będzie mi pracy brakowało.. kontaktu cały czas z ludzmi..

Aniam - w świecie dziecka powyżej 2 tyś dostaje się rabat 8% a w innych hurtowaniach zazwczyczaj jak się płaci gotówką do też dostaje się rabaty, przynajmniej 5%.

W tym wózku, który pokazałaś cena jest wysoka chyba z uwagi na fotelik, z tego co widziałam to peg perego ma ich dwa rodzaje i w tym komplecie akturat jest ten droższy ale nie wiem jak jest oceniany w testach bezpieczeństwa.

Ja chcę wózek bez fotelika bo zapewnie kupimy maxi cosi. I tak nie będę go przypinała do stelaża bo za długo dziecko nie może w nim być i wydaje mi się, że lepiej na zakupy pojechać z gondolą i przekładać dziecko. Do naszej emlajlungi mieliśmy łącznik do fotelika i korzystaliśmy z niego dosłownie kilka razy, mam go do odsprzedania :-p

aniam- ja siedze w domku juz od dwóch lat i nie jest tak źle:-p:-p

agata- wózek fajny, ale cena faktycznie powalająca... ale może to i racja z tym fotelikiem- ja się uparłam na wózek 3in1 i teraz juz sama nie wiem...

odpisując - nie mam jeszcze łóżeczka i sama nie wiem , czy nie za wcześnie go kupować ...jak myślicie..

co do wozka, to ja chyba wole wszytsko pojedyńczo, inny z gondolą inny jako spacerowy i inny fotelik, kurcze wiem ze to wszystko cholernie dużo kosztuje, ale fotelik to maxi - cosi , chce w niego zainwestować, bo niestety my z brzdącem zamierzamy podróżówać ...do jednej babci 100 km a do drugiej 50 to stawiam na bzpieczeństwo, co do spacerówki - chce ja kupić babcia i a ja muszę miec lekką , bo jak ja bede wciagac na 3 pietro...tak wiec u mnie jest JANE NOMAD kwestia tylko czy kupie w polsce czy e nimczech bo jak na razie różnica w cenie jest na korzyśc niemiec ok. 350 zl....,

reklama
Klajo, ja tez uwazam, ze fotelik do samochodu jest waznijeszy niz wozek, po doswiadczeniach z Zuzia wiem, ze dla mnie wozek musi miec duze, pomopowane kola i spora gondole. Szukam wiec uzywanej Emmaljungi, bo na nowke to raczje sie nie szarpniemy.
Dziewczyny z Warszawy polecam sklep Calineczka na Grochowskiej, przy Rondzie Wiatraczna; jest taniej niz w Swiecie dziecka czy na Solidarnosci i spory wybor:-)

Do góry