reklama
biała_dama
Mamusia Synusia
matylda111 ja też się zastanawiam nad tym samym wózkiem Roan Marita, moje dwie koleżnaki mają i bardzo sobie chwalą. Na razie mam na oku właśnie Roana i jeszcze Bartatinę firmy Jedo ( chyba ) . Bartatina jest tańsza o ok. 200 zł , ale musze jeszcze obydwa obejrzeć na "żywo" .O Roanie czytała wiele pozytywnych opini , jak i o Bartatinie tyle ż są to wózki raczej cieżkie ok. 15 kg, dla mnie bez różnicy bo mieszkam w domu. Szukam klasycznego wózka bez udziwnień no i dużej gondoli, bo jakoś tak wrzesień to nie wiadomo i ciepło może być i zimno za 2 miesiące się robi , więc trzeba by malucha grubiej ubrać i opatulić porządnie.
Matylda - ja jestem za, chociażby dlatego że ROAN ma normlaną gondolę, zresztą ten wózek który mamy dostać jest bardzo podobny. Zreszta ja jstem tradycjonalistką jeżeli chodzi o wózki...w sensie najpierw typowa klasyczna gondola i potem spacerówka
Biala _dama- Bartine oglądałąm i nie podoba mi się w środku
Biala _dama- Bartine oglądałąm i nie podoba mi się w środku
biała_dama
Mamusia Synusia
Klajo własnie tak przypuszczałam i mam wrażenie że materiał którym jest obity wózek jest gorszy niż w Roanie :-/
Biala_dama - ja nie oglądałam jeszcze ROANA w srodku ..., ale Bartina jest jakas sztuczna , kurcze ja mam prównanie do tego wózka co mamy dostać i to jest przerażające , tam ten marteriała aż zaprasza żeby położyć maleństwo a tu niekoniecznie, ale muszę jeszcze zobaczyć ROANA tak wszelki stłuczaj...
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
A ja oglądam te wózki i oglądam i oglądam hihihi co powiecie na taki? :
Zobacz załącznik 73749
Zobacz załącznik 73749
Aniam na stronie ABC pisze ze wazy niby 14,5 kg. No chyba nie wprowadzaja w blad. W pierwszym lepszym sklepie internetowym kosztuje takie cudo 390e.Ale oni tu robia promocje, mozna na duzo tanszy trafic.
Majeczka a co to za cudo?
A jako zrodlo wiedzy wozkowej polecam forum gazety wozki dzieciece.
Majeczka a co to za cudo?
A jako zrodlo wiedzy wozkowej polecam forum gazety wozki dzieciece.
majeczka- a co to za firma??? bo podobne ma quinny... i tez sie nad nim zastanawiam
matylda- fajny
agata- julia ma z chicco fotelik- i jest rewelacyjny moja koleżanka ma tez spacerówkę- i również zadowolona ale racja- najpierw trzeba obejrzeć
matylda- fajny
agata- julia ma z chicco fotelik- i jest rewelacyjny moja koleżanka ma tez spacerówkę- i również zadowolona ale racja- najpierw trzeba obejrzeć
reklama
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Podziel się: