reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
matylda111 ja też się zastanawiam nad tym samym wózkiem Roan Marita, moje dwie koleżnaki mają i bardzo sobie chwalą. Na razie mam na oku właśnie Roana i jeszcze Bartatinę firmy Jedo ( chyba ) . Bartatina jest tańsza o ok. 200 zł , ale musze jeszcze obydwa obejrzeć na "żywo" .O Roanie czytała wiele pozytywnych opini , jak i o Bartatinie tyle ż są to wózki raczej cieżkie ok. 15 kg, dla mnie bez różnicy bo mieszkam w domu. Szukam klasycznego wózka bez udziwnień no i dużej gondoli, bo jakoś tak wrzesień to nie wiadomo i ciepło może być i zimno za 2 miesiące się robi , więc trzeba by malucha grubiej ubrać i opatulić porządnie.

Matylda - ja jestem za, chociażby dlatego że ROAN ma normlaną gondolę, zresztą ten wózek który mamy dostać jest bardzo podobny. Zreszta ja jstem tradycjonalistką jeżeli chodzi o wózki...w sensie najpierw typowa klasyczna gondola i potem spacerówka

Biala _dama- Bartine oglądałąm i nie podoba mi się w środku

Biala_dama - ja nie oglądałam jeszcze ROANA w srodku ..., ale Bartina jest jakas sztuczna , kurcze ja mam prównanie do tego wózka co mamy dostać i to jest przerażające , tam ten marteriała aż zaprasza żeby położyć maleństwo a tu niekoniecznie, ale muszę jeszcze zobaczyć ROANA tak wszelki stłuczaj...

Aniam na stronie ABC pisze ze wazy niby 14,5 kg. No chyba nie wprowadzaja w blad. W pierwszym lepszym sklepie internetowym kosztuje takie cudo 390e.Ale oni tu robia promocje, mozna na duzo tanszy trafic:tak:.

Majeczka a co to za cudo?

A jako zrodlo wiedzy wozkowej polecam forum gazety wozki dzieciece.

majeczka- a co to za firma??? bo podobne ma quinny... i tez sie nad nim zastanawiam:tak:

matylda- fajny:tak:

agata- julia ma z chicco fotelik- i jest rewelacyjny:tak: moja koleżanka ma tez spacerówkę- i również zadowolona:tak: ale racja- najpierw trzeba obejrzeć:tak::tak:

reklama
Do góry