reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
agata -hehe a ja tam byłam tyle razy i nie widziałam bebeconfort ehhh:-( Te Peg Perego też fajne koleżanka ma, ale widzę że ty raczej preferujesz małe kółka?

Tak - małe kółka, lekki wózek i mały po złożeniu.
Duże koła i ciężkie już mam :laugh2:

ewa o buzie juz pisalam ... spacerowka wyglada na strasznie wywrotna ... moja sie bala w niej siedziec ... julke masz w dobrym wieku poprzymierzaj ja do wozeczkow zeby miec pewnosc ze drugiegmu tez bedzie wygodnie ... czasem tak jest ze gondola ok ale potem spacerowka okazuje sie porazka ...

agata a czemu nie podoba ci sie fotelik ... przez baze ??? dla mnie baza to prorytet ...
Baza - to odpinanie i przepinanie do drugiego samochodu - i ja i D. mamy swoje a z Mery jeździmy jak nam podejdzie - oba są duże więc nie ma problemu. Jak Maria pójdzie do przedszkola to trzeba będzie jeszcze dokupić drugi fotelik dla niej. Nie wiem czy taki fotelik można zamontować bez bazy ?

Noo jeżeli mój Y. zampontuje kiedykolwiek dziecko do małego auta to go zjem żywcem :szok: tylko i wyłącznie w dużym więc baza ok jak dla mnie :tak:
A zanim ja skończę kurs i zrobię prawko wreszcie to może dorobimy się trójki :-)

Nie wiem czy taki fotelik można zamontować bez bazy ?
z tego co się orientuję to każdy fotelik można umieścić w samochodzie bez bazy:tak::tak: różnica polega jedynie na sposobie mocowania pasami bezpieczeństwa.baza nie jest elementem niezbędnym - dla niektórych jest udogodnieniem a dla innych zbędnym wydatkiem:tak:ja zaliczam się do drugiej grupy osób;-)

z tego co się orientuję to każdy fotelik można umieścić w samochodzie bez bazy:tak::tak:

dokładnie!!!

agata- a oglądałas wózki chicco?? bo one tez są w miarę lekkę i fajnie sie składają...
my się zastanawiamy, bo mamy mały bagażnik, a do tego kilka schodków do pokonania przed windą:baffled:

WÓZEK CHICCO TRIO FOR ME TOP EXCLUSIVE ORginal GW (337252132) - Aukcje internetowe Allegro
OBNIŻKA CHICCO EVOLUTION TRIO ENJOY + POLSKA GW (344213669) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO TRIO FOR ME KOLOR SATURN MODEL 2008 (344139086) - Aukcje internetowe Allegro

Nie wiem czy taki fotelik można zamontować bez bazy ?
agata z moich info wynika rowniez ze tak ... baza to gadzet ... ale ja na niego stawiam poniewaz martyna byla i w sumie do dzis jest niesamowicie wrazlina na dotyk w czasie snu ... jak juz zasnela to niewolno jej bylo ruszyc (teraz tez) ... wiec jak juz wyjaca po ubraniu w te fatalaszki wyjsciowe wrzucalismy w foteli ze zmeczenia padala ale przy pierwszej probie zapieca pasami fotelika wybudzala sie i zaczynalo sie darcie na nowo :no::no::no: przerabane ...

ewa wozeczki wygladaja na sprytne ... pierwsze wrazenie leciutka konstrukcja

sanya dobra decyzja ... troche czasu zostalo wiec na pewno jescze cos znajdziesz ... a moze cos calkiem innego ci sie ujawni ;-)

Wózek 4-Tec+Gondola+Torba ABC Design!!!NOWY!!! (339229127) - Aukcje internetowe Allegro

Mi się narazie podoba ten " dziwaczek " no i słyszałam pozytywne opinie .. ale wszystko się może zmienić ,,,
w lipcu będziemy przez kilka dni u znajomych taty pod samą niemiecką granicą no i zastanawiamy sie czy nie jechać tam na zakupowe szaleństwo.. tylko nie wiem jak cenowo, bywałam czasem ale nie po rzeczy dla bejbika :))

Ewa- fajne te twoje chico wózeczki no i cena też super.. zawsze myślałam że chico to minimum dwa koła..

Agata- już byłam na tej stronce wcześniej i naprawdę jest tam wszystko..

reklama
Do góry