reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
biała_dama ta Bartatina niczego sobie, gdyby mi ktoś postawił Roana i ten miałabym ciężki orzech do zgryzienia
sorki laski ale taki wózek jak pokazała majeczka u mnie wogóle w rachubę nie wchodzi. ma taki widok wybucham histerycznym śmiechem (skutek uboczny ciąży :-D)

klajo oczywiście że można za 500 zł.
ma 3 lata, kolorek buraczkowo- waniliowy, przejechane może 2 km, posiada jeszcze igły na kołach
to tak kilka dodatkowych szczegółów.

dzięki Matylda , - pytam bo jak bartosz wykończył wózek to mnie jeszcze zakup glebokiego czeka:)

A tak zapomniałam Wam powiedzięc że udało mi się kupić jednak ten komodę z przewijakiem za 300,00 PLN od innego sprzedawcy ale ważne że jest:):-D

Bartatina ma duzo fajniejsza amortyzacje, przez co duzo lzej sie prowadzi niz roan, przynajmniej dla mnie. Material jest 100% nieprzemakalny, stad moze sprawia wrazenie sztucznego, za to jak sie zapomni folii na wozek nie ma problemu ;-) W srodku jest normalna bawelna...

majeczka - super ten wózio w moim stylu bo " wykręcony ".

kicia - to już trzecia waga tego wózka na róznych stronach .. hi hi , choć ja na to i tak nie patrze za pare miesięcy przeprowadzamy się do małego miasteczka gdzie albo się jeździ autkiem , albo z buta bo wszędzie blisko , i dom też parterowy, więc jak od wielkiego dzwonu zajadę do stolicy to do przeżycia więc na wagę nie zwracam uwagi.. zobaczę tą stronkę , w sklepie w wawie widziałam za 1700zł spacerowy i gondola a w necie na jakiejś stronie nawet za 1500zł . J. będzie w monachium w lato ( ja chyba też pojadę ) a to firma niemiecka więc na lokalnym rynku może kupimy ... jeśli oczywiście coś innego mi się nie spodoba w tym czasie :))

Klajo - super z tą komodą , bo one nie są normalnie za tanie , a jak coś takiego dorwałaś za taka cenę ?? bo jak widzę w sklepach to zawsze od 450 w górę ..

aniam - znalazlam na allegro i bardzo sie ciesze bo jedna już mi przeszla w takiej cenie koło nosa..., jest oczywiście używana ale w b. dobrym stanie... o jest komoda DREWEX-u i jak oglądałam nowe to za mniej niz 650,00 nie było... a ja i tak musiałabym kupić jaką komode, a ta jak zdejmę przewijak to będę miała normlana komodę z czterema szufladami....

reklama
Do góry