reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
biała_dama ta Bartatina niczego sobie, gdyby mi ktoś postawił Roana i ten miałabym ciężki orzech do zgryzienia
sorki laski ale taki wózek jak pokazała majeczka u mnie wogóle w rachubę nie wchodzi. ma taki widok wybucham histerycznym śmiechem (skutek uboczny ciąży :-D)

klajo oczywiście że można za 500 zł.
ma 3 lata, kolorek buraczkowo- waniliowy, przejechane może 2 km, posiada jeszcze igły na kołach
to tak kilka dodatkowych szczegółów.

dzięki Matylda , - pytam bo jak bartosz wykończył wózek to mnie jeszcze zakup glebokiego czeka:)

A tak zapomniałam Wam powiedzięc że udało mi się kupić jednak ten komodę z przewijakiem za 300,00 PLN od innego sprzedawcy ale ważne że jest:):-D

Bartatina ma duzo fajniejsza amortyzacje, przez co duzo lzej sie prowadzi niz roan, przynajmniej dla mnie. Material jest 100% nieprzemakalny, stad moze sprawia wrazenie sztucznego, za to jak sie zapomni folii na wozek nie ma problemu ;-) W srodku jest normalna bawelna...

majeczka - super ten wózio w moim stylu bo " wykręcony ".

kicia - to już trzecia waga tego wózka na róznych stronach .. hi hi , choć ja na to i tak nie patrze za pare miesięcy przeprowadzamy się do małego miasteczka gdzie albo się jeździ autkiem , albo z buta bo wszędzie blisko , i dom też parterowy, więc jak od wielkiego dzwonu zajadę do stolicy to do przeżycia więc na wagę nie zwracam uwagi.. zobaczę tą stronkę , w sklepie w wawie widziałam za 1700zł spacerowy i gondola a w necie na jakiejś stronie nawet za 1500zł . J. będzie w monachium w lato ( ja chyba też pojadę ) a to firma niemiecka więc na lokalnym rynku może kupimy ... jeśli oczywiście coś innego mi się nie spodoba w tym czasie :))

Klajo - super z tą komodą , bo one nie są normalnie za tanie , a jak coś takiego dorwałaś za taka cenę ?? bo jak widzę w sklepach to zawsze od 450 w górę ..

aniam - znalazlam na allegro i bardzo sie ciesze bo jedna już mi przeszla w takiej cenie koło nosa..., jest oczywiście używana ale w b. dobrym stanie... o jest komoda DREWEX-u i jak oglądałam nowe to za mniej niz 650,00 nie było... a ja i tak musiałabym kupić jaką komode, a ta jak zdejmę przewijak to będę miała normlana komodę z czterema szufladami....

reklama
Do góry