reklama
a moja jula jest fanką pluszaków. żadnego nie dałaby wyrzucić, bo wszystkie są dla niej jednakowo ważne. śpi z nimi, wozi w wózku, zakłada i zmienia pieluchy, karmi itp... jednym słowem ma gromadkę "dzidziusiów"
dziewczyny ma któraś podgrzewacz aventu ? Dobry ?
nie pomogę, nie używałam, nie używam i nie znam nikogo, kto by miał:-)
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
aniam- ja nie pomogę, bo nie mam z Aventu. Ja mam pdgrzewacz BabyOno
a moja jula jest fanką pluszaków. żadnego nie dałaby wyrzucić, bo wszystkie są dla niej jednakowo ważne. śpi z nimi, wozi w wózku, zakłada i zmienia pieluchy, karmi itp... jednym słowem ma gromadkę "dzidziusiów"
heheheheheh, to tak jak moja mala siostrzenicajak idzie spac to zabiera ich tyle ile da rade zmiescic w swoje objecia, a to kwakwa, a to psiapsia (w sensie żabcia heheh), łałwan (bałwan) itp itd i z nimi wszystkimi spi oczywiscie:-)
a moja Juleczka taka mala, a tez ma juz ich tyle, ze szok, ale kurde wszystkie takie slodkie naprawde
Pycha
mama Mai i Marty
ja mam podgrzewacz aventu, ale ten taki najzwyklejszy i do tego kupiłam używany, ale jest OK, u nas jest włączony cały czas, bo cały czas stoi w nim butelka z woda i jak trzeba to tylko wsypujemy mleczko i gotowe, bo woda ma odpowiednią temperature
a pluszaków jest u nas cała półka i Majka tez je uwielbia, codziennie do spania bierze innego
a pluszaków jest u nas cała półka i Majka tez je uwielbia, codziennie do spania bierze innego
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Moja Patrycja jak była mała to własnie miała mase pluszakowI ze wszystkimi spałaWięc całe łóżko prawie pluszaki zajmowały;-);-)
Też lubię pluszaki. Mia dostała kilka misiów od współpracowników Dziadka, od znajomych Y. to samo, skoro przejechały 3 tysiące km to nie będę ich odsyłać;-)
Siostra moja też jej przywiozła od swojej ekipy spasionego misia z kokardą, konduktor w pociągu się śmiał, że powinien mieć swój bilet i miejscówkę
Raz na jakiś czas wrzucam je do prali i są czyste. Niektóre można odświeżać w mikrofalówce.
jako dziecko miałam jednego-Misia Puchatka z tej bajki.Wiele razem przeszliśmy
Siostra moja też jej przywiozła od swojej ekipy spasionego misia z kokardą, konduktor w pociągu się śmiał, że powinien mieć swój bilet i miejscówkę
Raz na jakiś czas wrzucam je do prali i są czyste. Niektóre można odświeżać w mikrofalówce.
jako dziecko miałam jednego-Misia Puchatka z tej bajki.Wiele razem przeszliśmy
reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Nie wiedziałam o czymś takim. Niektóre można odświeżać w mikrofalówce.
Podziel się: