reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Ja prezenty juz wczesniej kupilam:-):-)Zaby nie biegac na ostania chwile;-)
A mąż dostanie odciśnięte w masie solnej rączkę i stópkę Ani
O widzisz Monika - i to jest super prezent! W dalszym ciągu nie mam prezentu dla Sashy Podrzućcie mi jakieś pomysły!
agata806
Fan(ka)
My byliśmy dzisiaj w złotych tarasach i było spoko, tylko jako odpowiedzialni rodzice pojechaliśmy tam po....19 , w domu byliśmy po 21 . Ale było luźno
Nie mogłam wyjść z nexta, maja takie cuda ale wytrzymałam i kupiłam tylko czapkę dla Anii, czekam do wyprzedaży
Anaklim - my dla Anii kupimy misia, Marysia też dostała misia w swoja pierwszą gwiazdkę. I będzie to jedyny pluszak jaki od nas dostanie i mam nadzieję, że podobnie jak u Marysi będzie tym jedynym pluszakiem
Nie mogłam wyjść z nexta, maja takie cuda ale wytrzymałam i kupiłam tylko czapkę dla Anii, czekam do wyprzedaży
Anaklim - my dla Anii kupimy misia, Marysia też dostała misia w swoja pierwszą gwiazdkę. I będzie to jedyny pluszak jaki od nas dostanie i mam nadzieję, że podobnie jak u Marysi będzie tym jedynym pluszakiem
Agata, fajnie ze dostanie to samo co dostala Maria; ja też nie jestem fanka pluszaków, w odróżnieniu do rodziny i znajomych ostanio oddałam cały worek pluszaków. Ja tez nie mam przentu dla Mati jeszcze, ale planuje jutro nabyc coś.
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
agata, Ida- ja też Julce nie kupuje pluszakow, bo ma ich strasznie duuuzo:-)Po Patrycji:-)
reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
No właśnie, pluszaki to strasznie lapia kurzTylko by trzebabylo je prac
Podziel się: