reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Ja tez bardzo lubie H&M ale wkurza mnie że dla maluszków jest cały czas to samo i ich przeceny ostatnio sa do bani a wkońcu nic tak nie poprawia nastroju jak super ciuszek upolowany w fajnej promocji:-D.. w C&A już są nieraz lepsze promocje

A my już po chrzcinach. Dzieciaczki dostały troszkę pieniążków więc się zastanawiam w co zainwestować. Chcę kupić matę edukacyjną ale taką żeby obydwoje mogli z niej korzystać jednocześnie.Może ktoś mi coś doradzi:-)

A my już po chrzcinach. Dzieciaczki dostały troszkę pieniążków więc się zastanawiam w co zainwestować. Chcę kupić matę edukacyjną ale taką żeby obydwoje mogli z niej korzystać jednocześnie.Może ktoś mi coś doradzi:-)

reklama
doris- nie mam pojecia czy sa takie maty dla dwojki. widzialam gdzies taką dlugą mate i ona miala jakos boki skladane. wydaje mi sie ze byla duza i 2 dzieci powinna sie zmiescic. a jak tam dzieciaczki zdrowe? dajesz rade przy dwojce?

Do góry