reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Ida- co do nawilżaczy to ja nie mam pojęcia, ale Sanya kupowała więc napewno bedzie wiedzieć A teściową widzę, ze masz fajna skoro taki fajny prezent chce wam kupić;-)
Ida tak tak, sanya kupowala fajny..tez zamierzam taki kupic bo w porownaniu do innych ma funkcje jonizowania powietrza co naprawde jest przydatne gdy dziecko ma chore drogi oddechowe...mowie z wlasnego doswiadzczenia..kiedys mialam w domu jonizator powietrza i bardzooo sie przydal jak ja mialam zapalenie oskrzeli a moja siostra wszystkiego pokolei jesli chodzi o uklad oddechowy... pomijajac ze uwielbiam ten zapach...jonizowanego powietrza...
Ida tak tak, sanya kupowala fajny..tez zamierzam taki kupic bo w porownaniu do innych ma funkcje jonizowania powietrza co naprawde jest przydatne gdy dziecko ma chore drogi oddechowe...mowie z wlasnego doswiadzczenia..kiedys mialam w domu jonizator powietrza i bardzooo sie przydal jak ja mialam zapalenie oskrzeli a moja siostra wszystkiego pokolei jesli chodzi o uklad oddechowy... pomijajac ze uwielbiam ten zapach...jonizowanego powietrza...
Premier coś kiedyś wspominał że nam tu zrobi drugą Irlandię póki co nawilżacz aż huczy heheDziewczyny - zapraszam do Irlandii. Tu wilgotność powietrza wynosi 100%. Spróbujcie coś wysuszyc... To dopiero jest wyzwanie!!!
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
anaklim- ale napewno cera jest ładniejsza jak jest tak wilgotno;-)
Ida- a taki mam HB UH1060 - RTV EURO AGD Lider rynku RTV i AGD w Polsce
Dzisiaj w nocy mi życie ratował, zeżarłam coś i miałam silną reakcję alergiczną
Dzisiaj w nocy mi życie ratował, zeżarłam coś i miałam silną reakcję alergiczną
reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Sanya- no to dobrze, że kupiliscie ten nawilżacz Widac sie przydaje
Podziel się: