reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Mój też tak mówił i jakoś o tym szybko zapomniał... Nie wierzę w cuda (przynajmniej w wypadku mojego)

Oj miałam tak samo i teraz w jego zapewnienia o dużej pomocy nie wierzę, a co do pieluch to mam 10 tetrowych i 5 flanelowych. Kupiłam też 3 ręcznicznki frotee za radą mojej siostry.

reklama
A ja nie kupuje tetry, u mnie się kompletnie nie sprawdziła przy Piotrusiu, za bardzo przeciekała (jak ulewał), w końcu przeszliśmy na ręczniczki takie 60x30 cm, które dużo bardziej są chłonne i mięciutkie. A tetra też się strasznie niszczyła i w praniu wszystko było u nas w białych farfoclach.

kkasiulka- a mój jak się zobowiązał kąpać julkę, tak kąpał ją przez rok (i licze na powtórkę z rozrywki:-p) więc może jest jakaś nadzieja:-D

u nas tetra się sprawdziła i sprawdza:tak: na razie mam 10 sztuk, ale zamierzam jeszcze z 5 dokupić:tak: flanelowych mam też chyba z 5 sztuk:tak::tak:

A ja dziś na poprawę humoru zakupiłam dresik i kocyk.
Ależ te zakupy wciągające :-)

Załączniki

• Dresik.jpg
    Dresik.jpg
    205,8 KB · Wyświetleń: 41
Abigail, fajowy dres, no zakupy wciągaja, ale ja wczoraj dostałam kolejny worek ubran wiec grzechem byłoby cokolwiek kupować, choc zamierzam nabyc drugi stanik do karmienia jutro. Mi się tetra sprawdziła bardzo, a teraz olejujemy podłogę tą tetra po Zuzi.:-)

reklama
Do góry