reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Sanya - piękna....śliczna...cudna ta kołyska!!

Anaklim - gartuluję zakupu wyczekanych skarpetek....:laugh2::laugh2: A tam, na wyspach, to rzeczywiście rzadko widywałam dziaciaczki w skarpetkach, już nie mówiąc o czapkach :baffled: Mają jakąś dziwna awersję.....:confused:

Ja będę chciała kupić kojec, u mojego brata sprawdza się już szósty rok!! Przy drugim dziecku!! Chyba z tytanu jest zrobione....:-p:laugh2: Musze się zorientować jaka to firma :tak:

reklama
Anaklim - gratulacje kupna skarpetek , a boczek sobie zostaw , będziesz miała zapasowy :)..

Sanya - sliczna kołyska ...

A ja już nic nie kupuje ... wystarczy tego dobrego ..

Ewa - wrzesień ma być podobno bardzo ciepły .. oby tak było

Sanya - śliczna kołyska :-)
Anaklim - widzę, że aksrpetki już są:-D
A ja własnie skończyłam prasować kolejne 10 pieluch tetrowych + ostatnie bodziaki i pajacyki:-)

Aneczka - ja nie wiem do czego będziesz używać tetrówek, ja mam 10 właśnie i myślę, że styka: do odbijania, wycierania, przykrywania, podkładania żeby nie kłaść na zimnym blacie itd...

Aniam - wlasnie mialam zadac to samo pytanie:confused:. Pamietam ze w szpitalu tetrowki mi sie bardzo przydawaly ( takze do okladow na piersi) ale nie pamietam ile ich mialam:baffled: Ale mysle ze z 10 wystarczy a jak cos to sie pozniej jeszcze dokupi.

Anaklim o jak to do czego ??... mam pięć metrów ceraty i dziecko bedzie naturalnych tetrowych pieluszek używało he he ... No właśnie do wycierania buźki itp ... no ale jak coś to jeszcze dokupie ..

Dziewczyny, to ja pieluch mam 30...I wiem, że nie za dużo. Nie mam zamiaru co chwile ich prać, a z tego co pamiętam to sporo ich zurzywaliśmy przy dzieciaczkach, na spacer, do łóżeczka, do wózka, do kąpieli, do karmienia, wycierania..... A flanelowe też mam....5 wystarczy. Aha - tetra ma to do siebie, że łatwo się niszczy, ciągnie, wyciąga.....

reklama
Ja mam po 10 Tetrowych i Flanelowych, ale tez pamietam, ze sporo ich wychodziło, moze jeszcze dokupie terowych i wciaz nie mam wanienki i ceratki na łóżko.

Do góry