reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ja kupiłam małemu Brauna ok. 25 zł ale nie do ucha, tylko elektroniczny pod pachę , do pupy albo buzi , no i z miekką końcówką , że mozna ją wyginać w różne strony. Testowałam na nas i jest ok , pomiar pod pachą 10 sekund.
Wcześniej chciałam ten do ucha ale koleżanka mi powiedziała że u niej się nie sprawadza i są różniece temperatur, chciaż ten AEG jest stosunkowo niedrogi.

reklama
No właśnie też tak do tego podeszłam , co za różnica czy wyjdze 38.5 czy 38.7 .. i tak coś trzeba z tym robić :)..
Zreszta z tymi termometrami jak ze wszystkim , co komu odpowiada..

Klajo- śliczne łóżeczko i kocyk:tak:

anaklim- naprawde przegieli pałe:tak: dobrze im napisałaś, tak trzymaj:-)

Ja też musze kupić jakiś termometr, tylko jeszcze nie wiem jaki:confused:

Ja termometr mam Philipsa, do ucha, kosztował 110zł i już robiłam mu test. Na sobie, siostrze i chorej siostrzenicy, działa super, bez oszukiwania, pomiar w 1 sekundę. Siostra wcześniej miała taki za 20, potem za 50zł i były do bani. Oby ten był lepszy....

Piekne łóżeczka.....Każde z osobna...cudne.... Koniecznie zróbcie fotki dzieciakom w tych łóżeczkach, porównamy.....:tak:;-)

Ostatnia edycja:
Ja mogę zrobić fotkę ewentualnej suszącej się właśnie pościeli, bo mój M. ma za zadanie przygotować pokój i łóżeczko i cały kącik dla małej jak ja będę w szpitalu. Niech ma chłop jakis obowiązek...no i troche radochy :tak:;-)

reklama
Karina - dziękuje bardzo za informację. No to ja próbuję zamówić zobaczymy ile się naczekam.
Klajo- śliczne łózio i słodki kocyk!
Anaklim - szkoda słów, masz i tak anielską cierpliwość ja już bym pismo z paragrafami wywaliła jak nic
Co do termometrów też jeszcze nie nabyłam, ale planuje ten do ucha, zobaczymy.

Do góry