reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Aniam - cudniasty pokoik.
Ja też jeszcze zapakowana, nieprzygotowana i w ogóle. Jakoś czasu mi brakuje. Za dużo spraw do załatwienia naraz.

reklama
dzięki za miłe słowa .. to nie pokoik , to część naszej sypialni .. nie będę sobie zycia utrudniać .. własne lokum mały dostanie jak się wyprowadzimy :)..
teraz tylko na wkład do łóżeczka czekać...czekać i czekać .. ile tak można..

Aniam piekny kącik
a co do ciuchów w łóżeczku to narazie prowadze walke z wiatrakiem ktorym jest moj małżonek... mam tylko nadzieje ze jak mała juz bedzie to on sobie nie zapomni i nie nawrzuca tam swoich bibelotów :laugh2::laugh2::laugh2:

Sreberko - to u ciebie podobnie jak u mnie, chociaż łóżeczko przygotowane i przykryte kocykiem, to na kocyku ciekawe dlaczego zawsze jakies "drobiazgi" M się znajdą ...

Aniam - fajny kącik:-)

To chyba jakaś zasada facetów, u mnie co prawda łóżeczko jeszcze "w stanie surowym", ale już pełno na nim rzeczy męża. To chyba tak zwana "solidarność plemników":-D

Aniam fajny zakatek dzidziusiowy. Te pojemniczki na przewijaku bardzo praktycznie wygladaja.:tak:

U nas na odwrot na lozeczku wisza moje ciuchy. Misiek rzuca na podloge a ja jak nie mam sily i rozbieram sie w sypialni to przewieszam przez rame.:sorry2:

reklama
Do góry