reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Aniam - cudniasty pokoik.
Ja też jeszcze zapakowana, nieprzygotowana i w ogóle. Jakoś czasu mi brakuje. Za dużo spraw do załatwienia naraz.

reklama
dzięki za miłe słowa .. to nie pokoik , to część naszej sypialni .. nie będę sobie zycia utrudniać .. własne lokum mały dostanie jak się wyprowadzimy :)..
teraz tylko na wkład do łóżeczka czekać...czekać i czekać .. ile tak można..

Aniam piekny kącik
a co do ciuchów w łóżeczku to narazie prowadze walke z wiatrakiem ktorym jest moj małżonek... mam tylko nadzieje ze jak mała juz bedzie to on sobie nie zapomni i nie nawrzuca tam swoich bibelotów :laugh2::laugh2::laugh2:

Sreberko - to u ciebie podobnie jak u mnie, chociaż łóżeczko przygotowane i przykryte kocykiem, to na kocyku ciekawe dlaczego zawsze jakies "drobiazgi" M się znajdą ...

Aniam - fajny kącik:-)

To chyba jakaś zasada facetów, u mnie co prawda łóżeczko jeszcze "w stanie surowym", ale już pełno na nim rzeczy męża. To chyba tak zwana "solidarność plemników":-D

Aniam fajny zakatek dzidziusiowy. Te pojemniczki na przewijaku bardzo praktycznie wygladaja.:tak:

U nas na odwrot na lozeczku wisza moje ciuchy. Misiek rzuca na podloge a ja jak nie mam sily i rozbieram sie w sypialni to przewieszam przez rame.:sorry2:

reklama
Do góry