reklama
dzięki za miłe słowa .. to nie pokoik , to część naszej sypialni .. nie będę sobie zycia utrudniać .. własne lokum mały dostanie jak się wyprowadzimy ..
teraz tylko na wkład do łóżeczka czekać...czekać i czekać .. ile tak można..
teraz tylko na wkład do łóżeczka czekać...czekać i czekać .. ile tak można..
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Aniam piekny kącik
a co do ciuchów w łóżeczku to narazie prowadze walke z wiatrakiem ktorym jest moj małżonek... mam tylko nadzieje ze jak mała juz bedzie to on sobie nie zapomni i nie nawrzuca tam swoich bibelotów
a co do ciuchów w łóżeczku to narazie prowadze walke z wiatrakiem ktorym jest moj małżonek... mam tylko nadzieje ze jak mała juz bedzie to on sobie nie zapomni i nie nawrzuca tam swoich bibelotów
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
najlepsze jest to ze sie okazało ze łóżeczko to świetna półka na jego komórke i ładowarkeSreberko - to u ciebie podobnie jak u mnie, chociaż łóżeczko przygotowane i przykryte kocykiem, to na kocyku ciekawe dlaczego zawsze jakies "drobiazgi" M się znajdą ...
Aniam fajny zakatek dzidziusiowy. Te pojemniczki na przewijaku bardzo praktycznie wygladaja.
U nas na odwrot na lozeczku wisza moje ciuchy. Misiek rzuca na podloge a ja jak nie mam sily i rozbieram sie w sypialni to przewieszam przez rame.
U nas na odwrot na lozeczku wisza moje ciuchy. Misiek rzuca na podloge a ja jak nie mam sily i rozbieram sie w sypialni to przewieszam przez rame.
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
właśnie dlatego w naszej sypialni nie ma jeszcze łóżeczka - na pewno pełne by było naszych ciuchów.....
Aniam - miły kącik Teraz tylko Szymek......
Aniam - miły kącik Teraz tylko Szymek......
Marta-Gdańsk
Aktywna w BB
Aniam widzę że Twoje maleństwo ma karuzelkę na którą czatuję (a konkretnie moja mama dla wnuczki ). Jak się sprawuje projektor?
Wracając do tematu termometrów - co powiecie o takim w smoczku np.
SMOCZEK Z TERMOMETREM TEMPERATURY (426896496) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Czy ktoś próbował takich wynalazków?
Wracając do tematu termometrów - co powiecie o takim w smoczku np.
SMOCZEK Z TERMOMETREM TEMPERATURY (426896496) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Czy ktoś próbował takich wynalazków?
reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Dziś w końcu przyszedł mój fotelik:-) wklejam fotki:-)
Podziel się: