reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ida - ja mam do ucha z AEG , nabyty na allegro za 52 zł , kupiłam z polecenia przyjaciółki która ma dwie córy i jest bardzo zadowolona :)..

Pycha - super łóżeczko ..

Dziewczyny normalnie jak widze te wasze " malutkie sypialnie " to tez bym chciała ale mam lenia ogromnego , pościel czeka na prasowanie .. może się wkońcu za to zabiore , bo jak tak patrze na wasze :)

reklama
Gratuluje ślicznych łóżeczek, aleście mnie nakręciły.
No to przygotowałam już też :-)

Załączniki

• Nica 008.jpg
    Nica 008.jpg
    124,8 KB · Wyświetleń: 48
  • Nica 006.jpg
    Nica 006.jpg
    175,9 KB · Wyświetleń: 36
Anaklim - wstydz się .. Twoja kruszynka bedzie miała bose stopki ... wyrodna mamusiu ..:)..
To tak żebyś pamiętała:tak:;-)

Abigaill- śliczne :)

Abigaill - śliczne łóżeczko, dla królewny.
Skarpetki........ nie mam skarpetek!!!
Anakilim - spokojnie, jeszcze masz czas:-D, a miałaś chyba o tym pamiętać- co ta ciąża z nami robi:happy: Ja zawsze po zakupach stwierdzam, że coś zapomniałam kupić, ostatnio też tak było, a MIAŁAM LISTE:baffled:

Z tych wrażeń zapomniałam zapytać, dziewczyny u którego sprzedawcy z allegro kupiłyście karuzele Fisher Rainforest o ile na allegro? Bo ja też ją chcę ją nabyć i leżaczek-bujaczek.
Z góry dzięki

Anaklim a widziałaś w Irlandii bobasa w skarpetkach bo ja rzadko :-D:-D:-D
a tak serio to tylko skarpetki mamy jeszcze czas;-)
Pycha łużeczko łużeczkiem....ale za to jaka zawartość:-):tak::-)

Dzięki Aniam, chyba taki kupie

Anaklim, tak ci pozazdroscilam ksoza, ze teraz ogladam na Allegro, ale chyba jednak wydanie 300 PLn na kosz teraz wydaje mi się bez sensu.
[FONT=&quot]Abigail, ładna pościel i kolor ścian[/FONT]

reklama
Ida - kiedyś chyba dziewczyny coś pisały o termometrach , ale byś musiała sporo tego przekopać .. ale mi ten do ucha wydaje się fajny , bo szybki ... testowałam na mężu to dobrze mierzył ..

Anaklim - he he to nie to co u nas, bety, czapki , skarpety itp

Do góry