reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Wow! Sanya...ślicznie...

No dziewczyny...piekne te łóżeczka.....Moje ma być niespodzianką - Mąż naszykuje jak pójdę do szpitala, ale pościel już wyprałam :-) Jeszcze wywietrze, o nie jestem pewna czy na to wpadnie :-p

sanya- śliczne:-)

Ja wczoraj dokonałam kolejnych zakupów: wanienki ( w końcu!!) i laktatora. Będę musiała dokupić jeszcze kilka pajacyków, bo są bardzo wygodne. I chyba w rozmiarze 56, bo w 62 wygladałby jak w ubranku po starszym rodzeństwie.
Z kosmetyków używam przede wszystkim kremu do pielęgnacji Ziajka i jestem bardzo zadowolona. Michałek po fototerapii miał bardzo wysuszoną skórę przy stópkach. Posmarowałam moze dwa razy i efekt byl zadowalający. Krem fajnie sie wchłania. Polecam.

reklama
Do góry