reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

To że żrą też ... bo już kiedyś koleżance przerabiał , no ale jak coś ma projektor, lampke, kręci się i jeszcze gra no to musi miec na to energie .. ale poza tym trzeba ją zdjąć z łóżeczka , rozkręcić cztery śrubki wymienić baterie , skręcić . wiec troche z tym zachodu a po co .. a tak pyk jest na zasilacz i tyle ..roboty miał na 20min .. a sam zasilacz kosztował 8zł

reklama
Karina - to po tatusiu .. wszystko w domu sam zrobi .. nawet remont , no i lubi sobie coś tam dłubac w takich rzeczach .. ostatnio naprawił mi ładoware do kompa mimo tego że pan w sklepie powiedział że się nie da .. a nowa 150zł ..

Kupiłam fotelik samochodowy, dwa kompety pościeli, pięć prześcieradeł, wanienkę z przewijakiem, dwie pary bucików, kurteczkę, kocyk do szpitala i parę dupereli dla nas:)
Jutro powklejam fotki. Jestem zmęczona, ale bardzo szczęśliwa!!!

Isunia - Kajek spał na prześcieradle, bez poduszki, mało tego często zasikiwał prześcieradła podczas przewijania (uwielbiał sikać do góry) i przewijak na nic się zdawał:( Nauczeni doświadczeniem zaopatrzyliśmy się w pięć.

My też mamy tylko jedno prześcieradło. W ogóle o tym nie pomyślałam:baffled:. Może uda mi się przerobić te, których nie używamy. To jest myśl:-p.

I nadal brakuje nam wanienki, spirytusu oraz fotelika. Wózek ma być do środy.

anaklim- wow:szok: wszystko w jeden dzień:szok: super!!! czekamy na foty:)

aniam- już pisałam, tylo pozazdrościć męża:-D

karina- boska ta karuzelka:tak: ja jeszcze nie wybrałam modelu, ale na pewno bedzie to fisher price:tak::tak::tak:

a ja dziś będąc na zakupach dokupiłam malutkiej w h&m dwupak półśpiochów, dwie pary grubszych skarpeteczek:-) i maleńkie rajstopki. wszystko już się pierze z moimi koszulami do szpitala:tak:

No właśnie te koszule do szpitala to tez w tym proszku dzieciecym ??...
Ja dziś nabyłam pampersy ... i proszek do prania .. bo już się kończy , tym razem kupiłam 5kg...

reklama
Moje zakupy, część pierwsza:

Załączniki

• ciuszki.jpg
    ciuszki.jpg
    511 KB · Wyświetleń: 40
  • fotelik.jpg
    fotelik.jpg
    526,8 KB · Wyświetleń: 32
  • pościel.jpg
    pościel.jpg
    457,5 KB · Wyświetleń: 36