reklama
Anaklim - gratulacje .. super zakupy ...wszystko śliczne ..
Ja dziś nastawiłam trzecią pralke ciuszków, wyprałam też ręczniki dla maluszka , pokrowce na przewijak itp .. ale mam prasowania na poniedziałek .. ale te małe ciuszki jakoś tak fajnie się prasuje
Ja dziś nastawiłam trzecią pralke ciuszków, wyprałam też ręczniki dla maluszka , pokrowce na przewijak itp .. ale mam prasowania na poniedziałek .. ale te małe ciuszki jakoś tak fajnie się prasuje
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Anaklim - ale miałaś udane zakupy!! Super!! :-):-)
Karina - no właśnie wiem, ze sobie wymyśliłam.... A nigdzie 5 punktowych nie ma.... A podoba mi się taki fajny leżaczek z Fisher Price, bo huśtawkę mam (po siostrzenicy), więc nie będę drugiej kupować
Ewa - właśnie...półśpiochy miałam jeszcze kupić....;-)
Karina - no właśnie wiem, ze sobie wymyśliłam.... A nigdzie 5 punktowych nie ma.... A podoba mi się taki fajny leżaczek z Fisher Price, bo huśtawkę mam (po siostrzenicy), więc nie będę drugiej kupować
Ewa - właśnie...półśpiochy miałam jeszcze kupić....;-)
Klajo - Ty sie nie śmiej))) Mam wrażenie, że jeszcze wielu rzeczy nie mam. Jak do tej pory oglądałam, oglądałam i teraz kupuję na huuurrra wszystko w jednym sklepie. A skarpetek nie ma
Bardzo się cieszę, że podobają się Wam moje zakupy, będą jaja jak się chłopiec urodzi... Dałam się przekonać do biało różowej pościeli
Bardzo się cieszę, że podobają się Wam moje zakupy, będą jaja jak się chłopiec urodzi... Dałam się przekonać do biało różowej pościeli
reklama
Hehehe... Aniam na nogi))))) No, nadzoruję w necie. Szczerze - jestem zaskoczona, jak szybko się z tym uporali. Oczywiście nie chwal dnia przed zachodem słońca - jak mawiała moja babcia, zobaczymy jak kurierzy, ale sklep w końcu pokazał się z najlepszej strony! W środę o 23.00 przelałam kasę, a w czwartek o 15.00 przesyłka już była w drodze... Najbardziej nie mogę doczekać się wózeczka.
Podziel się: