kobietka w sklepie po wysłuchaniu moich "wymagań" doradził mi wózek abc design, taki Wózek Astro ABC Design + chusteczki i GLS gratis! (398644226) - Aukcje internetowe Allegro ale niestety na sklepie go nie mieli wiec obejrzeć nie mogłam... słyszałyście może cos o tych wózkach??
Hihihi Ewcia zapraszam do Świata Dziecka- naszego muzeum motoryzacji ostatnio śmigałyśmy tym wóziorem i to nawet w tych samych kolorkach Faktycznie fajowy, leciutki i zgrabny, jedyne co to ta budka taka "zadziorna" ale też mi siedział w głowie Ten kolorek dodatkowo jest super, taki dziewczęcy.
Co do chust...dla mnie temat wogóle nie istnieje, nigdy nie planowałam i nie planuję zakupu tego typu rzeczy...
Nosidło i owszem, ale tylko na dwa ramiona plus pas wokół bioder,inaczej po kilku minutach będę cała połamana hihhi. Tego ,które pokazała isunia nie miałam okazji "pomacać" muszę się rozejrzeć,fajne możliwości daje.Ja myślałam o tym:Bezpieczne Nosidełko Cybex i.GO -Limitowana Seria (398601881) - Aukcje internetowe Allegro
Na to forum nawet nie zaglądam, wystarczą mi posty aniam i Kariny
A tak z dobrych nowinek to mój wózek nie dojechał więc muszę się zdecydować na inny kolor... wogóle dystrybutor nie sprowadza tych gondol cargo same college i to w głupich kolorach.Więc jutro czeka mnie wybieranie z Y. ...