reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ajako - co się martwisz koszulami i tak każda jedna z tych do karmienia jest wstrętna :((.. ja kupiłam dwie na bazarku .. i jak tylko wróce do domu mam je zamiar schowac jak sie tylko głęboko da , albo wywalić ...

Agata - no może Maria niech nie kombinuje w mieszczeniu się do nosidełka dla dzieci .. hi hi ..

matylda - wiem jak to jest w sklapach , ja mam już ciuszki i tego typu rzeczy to ostatnio grzechotke wibrującą kupiłam , nie ukrywając chyba bardziej dla siebie niż małego , bo on musi do niej dorosnąć a ja chyba jestem własnie na takim etapie :) Sanya chyba tez dopadło to szaleństwo..

Ale ona to już nie raz wypróbowała, spoko zmieści się :-D

reklama
Aniam, Agata - moja Gabi tez ostatnio siedziala w nosidelku niemowlecym hehe choc drobna wcale nie jest:tak: No i od pewnego czasu przestala udawac dzidziusia. Jak Tobiaszek bedzie to chyba mi znow zdziecinnieje moja cora. Mam tylko nadzieje ze do pieluch nie wroci:-D

Aniam - ja tez wymyslam co by mozna bylo jeszcze kupic:sorry2: Od wczoraj przegladam chusty/nosidelka. Choroba :no:

.agata moja Lencia ma podobnie :shocked2: ostatnio zobaczyła u teściów jej głęboki wózek i musiała wejsc i kazała się wozić i mówi że ona idzie "aaa..." i ostatnio wyciągnęliśmy ten mały fotelik samochodowy to siada w nim i sie buja:eek:,więc mam takie obawy jak ty;-).

.karnianiezie ja też oglądam cały czas co jeszcze mogłabym kupić:-p.

.patrzcie jaki piękny dresik znalazłam na allegro.
CHILDRENS WEAR DRES - SPODNIE I BLUZA ok 62 (396294752) - Aukcje internetowe Allegro

.a taki leżaczek chcemy kupić( z becikowego;-)) ,mieliśmy inny ale ten ma pozytywkę,i wibracje .

FOTELIK-BUJACZEK FIRMY FISHER PRICE (397363744) - Aukcje internetowe Allegro

Karolinna - wlasnie etz chcialam ten lezaczek - jest b przyszlosciowy i ma piekne kolory. Tyle ze mojemu mezowi srednio sie spodobal i kupujemy inny.
Nasze corcie sie urodzily prawie w tym samym czasie. Ale Twoja Lenka wyglada chyba bardzo powoaznie, tak przynajmniej mi sie wydaje po avatarku.

aniam ja już wszystkie ciuszki dla Gosi mam tylko byłam popatrzeć za drobiazgami i w sierpniu na 100% zjawię się w tej hurtowni po resztę akcesoriów :-)

te chusty fajna sprawa ale chyba bym wolała najpierw u kogoś wytestować chociaz na chwilkę , jak to sie nosi , zakłada itp ..

Aniam - tak, tak z tymi chustami jest tak ze jak sie nie przekonasz to wydasz tylko niepotrzebnie pieniadze. Mi nawet pan w sklepie z chustami tak doradzil a nawet zaproponowal wypozyczenie zeby sie przekonac. To bylo z Gabi a teraz chyba juz sie jednak zdecyduje ale mam upatrzony model Premaxx albo Bebelulu Lulu - same plachty jakos mnie nie przekonuja a te ciut usztywnione ze sciaganymi bokami jakos szybciej.
Mysle o takiej:
PREMAXX Baby - Bag CHUSTA NOSIDŁO - KURIER GRATIS (394577081) - Aukcje internetowe Allegro

.karinaniezie o faktycznie:-D Lenka starsza tylko o 6 dni:tak: ,ale zbieg okoliczności,ciekawe jak to będzie między naszymi drugimi pociechami;-),Lenka z reguły na fotkach tak poważnie wychodzi;-) .

.Co do chust to sama w sumie nie wiem,przy Lence mieliśmy nosidełko i raczej mało z niego korzystaliśmy ponieważ jakoś tak kręgosłup mi siadał po dłuższej chwili,lepiej było na rękach nosić;-). Ale te chusty fajnie wyglądają:tak:.

reklama
A ja jakoś nie stosowałam chust, bo mnie demon obśliniał potwornie i byliśmy cali mokrzy od noszenia, a że była zima...
A z osób chustowych co znam - to wszystkie stosują te długie chusty (takie 4,5 metra szmaty), te usztywniane i ściagane u moich znajomych się w ogóle nie sprawdziły :sorry:

Do góry