reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ajako - co się martwisz koszulami i tak każda jedna z tych do karmienia jest wstrętna :((.. ja kupiłam dwie na bazarku .. i jak tylko wróce do domu mam je zamiar schowac jak sie tylko głęboko da , albo wywalić ...

Agata - no może Maria niech nie kombinuje w mieszczeniu się do nosidełka dla dzieci .. hi hi ..

matylda - wiem jak to jest w sklapach , ja mam już ciuszki i tego typu rzeczy to ostatnio grzechotke wibrującą kupiłam , nie ukrywając chyba bardziej dla siebie niż małego , bo on musi do niej dorosnąć a ja chyba jestem własnie na takim etapie :) Sanya chyba tez dopadło to szaleństwo..

Ale ona to już nie raz wypróbowała, spoko zmieści się :-D

reklama
Aniam, Agata - moja Gabi tez ostatnio siedziala w nosidelku niemowlecym hehe choc drobna wcale nie jest:tak: No i od pewnego czasu przestala udawac dzidziusia. Jak Tobiaszek bedzie to chyba mi znow zdziecinnieje moja cora. Mam tylko nadzieje ze do pieluch nie wroci:-D

Aniam - ja tez wymyslam co by mozna bylo jeszcze kupic:sorry2: Od wczoraj przegladam chusty/nosidelka. Choroba :no:

.agata moja Lencia ma podobnie :shocked2: ostatnio zobaczyła u teściów jej głęboki wózek i musiała wejsc i kazała się wozić i mówi że ona idzie "aaa..." i ostatnio wyciągnęliśmy ten mały fotelik samochodowy to siada w nim i sie buja:eek:,więc mam takie obawy jak ty;-).

.karnianiezie ja też oglądam cały czas co jeszcze mogłabym kupić:-p.

.patrzcie jaki piękny dresik znalazłam na allegro.
CHILDRENS WEAR DRES - SPODNIE I BLUZA ok 62 (396294752) - Aukcje internetowe Allegro

.a taki leżaczek chcemy kupić( z becikowego;-)) ,mieliśmy inny ale ten ma pozytywkę,i wibracje .

FOTELIK-BUJACZEK FIRMY FISHER PRICE (397363744) - Aukcje internetowe Allegro

Karolinna - wlasnie etz chcialam ten lezaczek - jest b przyszlosciowy i ma piekne kolory. Tyle ze mojemu mezowi srednio sie spodobal i kupujemy inny.
Nasze corcie sie urodzily prawie w tym samym czasie. Ale Twoja Lenka wyglada chyba bardzo powoaznie, tak przynajmniej mi sie wydaje po avatarku.

aniam ja już wszystkie ciuszki dla Gosi mam tylko byłam popatrzeć za drobiazgami i w sierpniu na 100% zjawię się w tej hurtowni po resztę akcesoriów :-)

te chusty fajna sprawa ale chyba bym wolała najpierw u kogoś wytestować chociaz na chwilkę , jak to sie nosi , zakłada itp ..

Aniam - tak, tak z tymi chustami jest tak ze jak sie nie przekonasz to wydasz tylko niepotrzebnie pieniadze. Mi nawet pan w sklepie z chustami tak doradzil a nawet zaproponowal wypozyczenie zeby sie przekonac. To bylo z Gabi a teraz chyba juz sie jednak zdecyduje ale mam upatrzony model Premaxx albo Bebelulu Lulu - same plachty jakos mnie nie przekonuja a te ciut usztywnione ze sciaganymi bokami jakos szybciej.
Mysle o takiej:
PREMAXX Baby - Bag CHUSTA NOSIDŁO - KURIER GRATIS (394577081) - Aukcje internetowe Allegro

.karinaniezie o faktycznie:-D Lenka starsza tylko o 6 dni:tak: ,ale zbieg okoliczności,ciekawe jak to będzie między naszymi drugimi pociechami;-),Lenka z reguły na fotkach tak poważnie wychodzi;-) .

.Co do chust to sama w sumie nie wiem,przy Lence mieliśmy nosidełko i raczej mało z niego korzystaliśmy ponieważ jakoś tak kręgosłup mi siadał po dłuższej chwili,lepiej było na rękach nosić;-). Ale te chusty fajnie wyglądają:tak:.

reklama
A ja jakoś nie stosowałam chust, bo mnie demon obśliniał potwornie i byliśmy cali mokrzy od noszenia, a że była zima...
A z osób chustowych co znam - to wszystkie stosują te długie chusty (takie 4,5 metra szmaty), te usztywniane i ściagane u moich znajomych się w ogóle nie sprawdziły :sorry:

Do góry