reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
kasro to bardzo sie ciesze ze taki jest wybór z butkami bo tu to lipa są ale zabudowane całe i nóżka nie ma jak oddychać już sie nie mogę doczekać jak pojedziemy 19 maja do Polski to kupimy sandałki:-)
kasro a Karolinka spaceruje z wózkiem stabilny jest nie przewraca sie? bo chciałam Mai kupić ae ten co widzieliśmy ona idąc z nim przewracała:-(
kasro a Karolinka spaceruje z wózkiem stabilny jest nie przewraca sie? bo chciałam Mai kupić ae ten co widzieliśmy ona idąc z nim przewracała:-(
ja juz pisalam to te nasze sandalki maja skórke w srodku, innych bym nie kupila. rozmiar nasz to 22 i jakis centymetr naddatku, bo ostatnio w ciagu miesiaca kacperkoewi laczek urosl i bartki juz dawno male. dlatego kupilam większe, paluszek ma miejsce i swobode, jest na powietrzu i większy rozmiar nie powoduje problemow z chodzeniem, sa wysoko zabudowane, a co najwazniejsze kacperkowi nie przeszkadzaja i nie chce ich sciągac. i mamy na trzy zapiecia. ja tez myslałam o bartkach, ale kurde te naprawde wygladaja porządnie i mysle, ze sa wygodne, a bartki to kupimy na jesien. generalnie nie widze, zeby te batrkowe sandalki byly jakos specjalnie inne od naszych, podeszwa taka sama w zginaniu, tylko to, ze bartki cale ze skory i drogie, a te skore maja w srodku, wiec jako, ze to sandalki to reszta moze byc, bo nozka i tak oddycha.
ewula pytalas o posciel na allegro. ja i wiem, ze ktos jeszcze kupowal u idsl czy idls. sa super. juz tyle razy pralam i nic sie z nia nie dzieje, ale dosc drogo wychodza te posciele w porownaniu z innymi uzytkownikami sprzedającymi posciele.
ewula pytalas o posciel na allegro. ja i wiem, ze ktos jeszcze kupowal u idsl czy idls. sa super. juz tyle razy pralam i nic sie z nia nie dzieje, ale dosc drogo wychodza te posciele w porownaniu z innymi uzytkownikami sprzedającymi posciele.
Madlen
Fan(ka)
My tez juz kupilismy sandalki, nie sa to to bartki ale moim zdaniem bardzo do nich podobne, sa cale ze skory, zapinane na dwa rzepy, maja profilowana podeszwe i sa rowniez wysokie na kostce, wiec mysle ze beda dobre. Kupilismy rozmiar 19.
ewitko, kupiłam sandałki w Deichmannie firmy Bobbi shoes ( czy jakoś tak) są mieciuteńkie bardzo, na rzepy dwa na śródstopiu i jeden w kostce.
i dzisiaj zakupiłam kilka par spodni dla Synia , 2 bluzeczki , oraz córze spódniczkę , sukienke i też dwie bluzeczki na lato.
aletko czy one sa granatowe i gorny pasek kolorowy? bo jesli tak to mam wlasnie takie same, bo tez bobbi shoes z deichmanna
a czy pozostale zakupy udalo ci sie jakos okazyjnie zrobic?
Żania7
mama kochanych urwisków
No niestety Żaniu wózek nie jest stabilny:-( Karolinka zbyt mocno się opiera o uchwyt i wywraca się z nim więc na razie wózeczek jest poskładany i stanowi łóżeczko dla lalki:-)
dziękuje kasro to poczekamy z zakupem wózeczka dla lali, kupimy piaskownice i piasek:-) bo tu w tej Anglii nie ma piaskownic:-(
mysz1978
Fanka BB :)
Z piaskownica Zaniu to bardzo fajny pomysl No i potem dla drugiego Maluszka tez sie przyda ;-)
My tez sie jzu rozgladamy za pierwszymi bucikami i oczywiscie beda to sandalki. Nie wiem tylko jak Jasio zniesie zakladanie butow bo jakos tak ciezko mu sie jakiekolwiek buciki wklada na nogi Nawet jakby rozmiar byl za duzy to i tak ciezko wchodza - musze znalezc takei w ktorych paski sie maksymalnie rozszerza
My tez sie jzu rozgladamy za pierwszymi bucikami i oczywiscie beda to sandalki. Nie wiem tylko jak Jasio zniesie zakladanie butow bo jakos tak ciezko mu sie jakiekolwiek buciki wklada na nogi Nawet jakby rozmiar byl za duzy to i tak ciezko wchodza - musze znalezc takei w ktorych paski sie maksymalnie rozszerza
Mysz może Jasiu ma też wysokie podbicie tak jak Igi - mocno wysklepioną stopę. Mój mąż też taką ma. Nie wszystkie buty na niego pasują szukam zawsze takich które gdzieś właśnie w okolicy tego uwypuklenia - śródstopia nie są przewężone (większość jest). Buciki zakryte, jesienne, zimowe, czasami lepiej pasują jak są sznruowane.
Haneczka ma takie sobie kapcie do chodzenia, chociaż raczej nie do chodzenia bo jeszcze nie chodzi :-) Więc się tak bardzo nie przejmuję butami. Igi miał w zeszłym roku sandały bartki, przechodził w nich całe lato no i tyle. Na Hanię będą chyba za duże jednak. Może w przyszłym roku :-) A Hani muszę kupić chyba jakieś buty przyszywane do nóg bo i tak cały czas zdejmuje... No i najlepiej jakieś nakolanniki, i rękawice, bo i tak chodzi na czworaka na dworze...
Aga
Haneczka ma takie sobie kapcie do chodzenia, chociaż raczej nie do chodzenia bo jeszcze nie chodzi :-) Więc się tak bardzo nie przejmuję butami. Igi miał w zeszłym roku sandały bartki, przechodził w nich całe lato no i tyle. Na Hanię będą chyba za duże jednak. Może w przyszłym roku :-) A Hani muszę kupić chyba jakieś buty przyszywane do nóg bo i tak cały czas zdejmuje... No i najlepiej jakieś nakolanniki, i rękawice, bo i tak chodzi na czworaka na dworze...
Aga
reklama
Podziel się: