reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

zresztą wszystko w tym wózku chodzi bardzo ciężko, gdybym miała jeszcze raz wybierać nigdy bym sie na niego nie zdecydowała, a tak męczę sie z wielkim kląklrem. ale juz niedługo!!
mam zamiar kupic nowy, tym razem wybiorę go w sklepie, pooglądam wszystko i dopiero ewentualnie kupię taki sam przez internet żeby znów nie mieć niemiłej niespodzianki :(

reklama
ja juz nie wiem czy w koncu pisalam, ale jakies 3tyg temu kupilismy pierwsze dorosle buciki kapsiowi bartka. i nawet udalo mi sie wynalezc takie za 110zl, a nie za 150:-D. alez kuwa tam maja ceny. ja piernicze. moje kosztowaly 100, a takie male wiecej. ale rozumiem - precyzja wykonania takiego malego bucika pochlania czas, a czas to piniondz:-D:-D:-D:-D

co do tego wozka z linku to mi nie bardzo sie widzi waga - jak dla mnie kloc, a taki to ja mam, wiec chcialabym lzejszy. no i skretne kola to dla mnie podstawa, wazniejsza niz kosz, choc ten tez wazny.

Wiecie co, mi się najbardziej podobają adidaski firmy Puma czy Nike dla dzieci, a nie te, co proponują w Bartku i etc., ale niestety wiem o ich wadach i jak już coś zakupię, to pewnie w "Bartku" .... jak narazie Zuzia jako,że nie chodzi jeszcze sama to sobie poczeka.

Co do tego wózka, raczej nie jestem zwolennikiem nisko umiejscowionych koszy i w dodatku miękkich, mi samej na początku podobały się takie kosze w wózkach, ale odkąd mam swój wózek i metalowy kosz, to nie wyobrażam sobie lepszej i innej opcji, poza tym, jeżeli miałabym wybierać opcję na lato, spacerki itd. wybrałabym coś lżejszego, bo rownież mój wózek mający dwie funkcje : gondoli i spacerówki nie należy do najlżejszych ....
oczywiście to jest moje zdanie.pozdrawiam ciepło i nie zazdroszczę przebojów z chicco:no:

madlen mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona, ale...wiesz moja kolezanka juz drugi raz od sierpnia oddala do naprawy coneco, z tym ze V3, bo odpadlo kolo. takze oby tobie twoim polo jezdzilo sie bardzo dobrze i bez awarii.

Dziewczyny potrzebuję namiarów na sprzedawcę, dobrej, sprawdzonej pościeli na allegro -oczywiście dziecięcej pościeli.
Z góry dzięki.

reklama
Mam pytanie do mam, które zakładają dziecku skarpetkobuciki. Czy waszym pociechom też sie te buciki zsuwają z nóżki? Bo ja co trochę musze poprawiać, szczególnie jak ubiorę na goła nózkę i czasem wole załozyć zwykle skarpetki z ABSem. Aletko synuś dalej w nich chodzi, czy ma już kaputki domowe?

Do góry