reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

zresztą wszystko w tym wózku chodzi bardzo ciężko, gdybym miała jeszcze raz wybierać nigdy bym sie na niego nie zdecydowała, a tak męczę sie z wielkim kląklrem. ale juz niedługo!!
mam zamiar kupic nowy, tym razem wybiorę go w sklepie, pooglądam wszystko i dopiero ewentualnie kupię taki sam przez internet żeby znów nie mieć niemiłej niespodzianki :(

reklama
ja juz nie wiem czy w koncu pisalam, ale jakies 3tyg temu kupilismy pierwsze dorosle buciki kapsiowi bartka. i nawet udalo mi sie wynalezc takie za 110zl, a nie za 150:-D. alez kuwa tam maja ceny. ja piernicze. moje kosztowaly 100, a takie male wiecej. ale rozumiem - precyzja wykonania takiego malego bucika pochlania czas, a czas to piniondz:-D:-D:-D:-D

co do tego wozka z linku to mi nie bardzo sie widzi waga - jak dla mnie kloc, a taki to ja mam, wiec chcialabym lzejszy. no i skretne kola to dla mnie podstawa, wazniejsza niz kosz, choc ten tez wazny.

Wiecie co, mi się najbardziej podobają adidaski firmy Puma czy Nike dla dzieci, a nie te, co proponują w Bartku i etc., ale niestety wiem o ich wadach i jak już coś zakupię, to pewnie w "Bartku" .... jak narazie Zuzia jako,że nie chodzi jeszcze sama to sobie poczeka.

Co do tego wózka, raczej nie jestem zwolennikiem nisko umiejscowionych koszy i w dodatku miękkich, mi samej na początku podobały się takie kosze w wózkach, ale odkąd mam swój wózek i metalowy kosz, to nie wyobrażam sobie lepszej i innej opcji, poza tym, jeżeli miałabym wybierać opcję na lato, spacerki itd. wybrałabym coś lżejszego, bo rownież mój wózek mający dwie funkcje : gondoli i spacerówki nie należy do najlżejszych ....
oczywiście to jest moje zdanie.pozdrawiam ciepło i nie zazdroszczę przebojów z chicco:no:

madlen mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona, ale...wiesz moja kolezanka juz drugi raz od sierpnia oddala do naprawy coneco, z tym ze V3, bo odpadlo kolo. takze oby tobie twoim polo jezdzilo sie bardzo dobrze i bez awarii.

Dziewczyny potrzebuję namiarów na sprzedawcę, dobrej, sprawdzonej pościeli na allegro -oczywiście dziecięcej pościeli.
Z góry dzięki.

reklama
Mam pytanie do mam, które zakładają dziecku skarpetkobuciki. Czy waszym pociechom też sie te buciki zsuwają z nóżki? Bo ja co trochę musze poprawiać, szczególnie jak ubiorę na goła nózkę i czasem wole załozyć zwykle skarpetki z ABSem. Aletko synuś dalej w nich chodzi, czy ma już kaputki domowe?

Do góry