reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

mamy tak samo ze skarpetko-bucikami. Zreszta tertaz jak jest tak cieplo to Jasio w samych skarpetkach jest bo mu bylo za goraco.

reklama
Ewitko u nmas to samo, na początku myślałam że mu może za małe kupiłam. I czasami jak stał to wyglądało jakby miał wykręconą stopę tak się zsuwały. WOLIMU SKARPETY Z ABS-EM

moim zdaniem te skarpetko-buciki to niewypal. w ogole sie nie nadaja dla chodzacych dzieci ze wzgledow technicznych. jedynie dla dzieci, ktore nie chodza jako piekna ozdoba na nozki. nam juz dawno te nasze kotki za male sa, ale tylko ich uzywalismy jako ozdobę. a na co dzien skarpetuszki z abs

kupilam w deichmannie sandalki kacoperkowi za 39zł ze skorka w srodku, ale na zewnątrz sztuczniaki. bardzo mi sie podobaja, a jak za te pieniadze to juz w ogole:-), bo w bartku kosztuja sandalki 99zł

kupilam w deichmannie sandalki kacoperkowi za 39zł ze skorka w srodku, ale na zewnątrz sztuczniaki. bardzo mi sie podobaja, a jak za te pieniadze to juz w ogole:-), bo w bartku kosztuja sandalki 99zł
Szerlock poprawka, w Bartku sandałki 119, przynajmniej te co mi się podobaja :-( A jaki rozmiar sandałków kupujecie? Ja waham się miedzy 20 a 21, kurcze nie wiem ile mu jeszcze nózka urosnie.
A najważniejsze, zeby była skórka od środka szerlock.

szerlock a te buciki sa profilowane?, bo mi sie tez podobaja w bartku, wlasnie dzisiaj ogladalam takie za 109 bardzo ale cena powalajaca, kupilam Olkowi takie paputki na gumowej podeszwie do chodzenia po domu, ale nie wiem czy one sa zalecane dla dzieci

Madlen - tez sie nad tym zastanawiam za kazdym razem jak widze takie papcie. Jasio jeszcze nie chodzi wprawdzie samodzielnie, ale wstaje i przy wersalce chcialby kilka krokow postawic, a tu nic z tego bo sie slizga w skarpetkach (nawet tych z ABSem).
Na bosaka nie lubie go puszczac :no:

szerlock - dzis bylam w Deichmannie i kurcze zapomnialam popatrzec...

dziewczyny - ja kupilam w ccc - skorzane sandalki firmy guffo (czy jakos tak) za 40 pln, z wysoka cholewka, podeszwa antywywrotowa (lekko rozszerzana w dol, nozka sie nie przekreca), maly zasuwa w nich jak maly samochodzik - woli chodzic w nich niz na boso czy w skarpetach z abs

możecie wkleić fotki tych sandałków bo już dostaje na głowę czy mogą być takie z odkrytymi paluszkami dla takich maluszków???

Ja jeszcze o sandałkach nie myslałam, pewnei jak się bardzo ciepło zrobi to coś małemu sprawię... Ale myślę że z odkrytymi paluszkami w lato jak najbardizej, byle się nózka nie zgrzewała i nie pociła ;-)

reklama
Aletko a jakiej firmy kupiłaś synkowi sandałki? Zastanowiła mnie ta miękka podeszwa, bo wszystkie sandałki jakie ogladalam wydają się mieć sztywną podeszwę.
I zastanawiam się, które sandałki są lepsze zapinane na dwie czy trzy sprzączki? Te na trzy wydają mi się lepiej trzymać nóżkę.
Czy centymetr luzu z przodu w sandałkach wystarczy?

Do góry