reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

My też używamy Elefanten :)
bardzo porządne buciki robią :tak:

No to dobrze wiedziec :-D Mialam nie lada dylemat co do pierwszych bucików bo w końcu przeceiz poczatkujaca jestem :sorry2: Narazie kupilismy półbuty a sandałkowate troche później bo pewnei troszkę noga mu jeszcze urośnie ;-) Zresztą półbuciki na zimniejsze dni też sie później przydadzą :tak:oto one: Willkommen bei Elefanten | Kinderschuhe

reklama
a my w ogóle takich bucików nie mamy, zasuwamy w miękkich z H&M.:baffled:

jakoś nie mam czasu, żeby się rozejrzeć, ale muszę w końcu!!!:zawstydzona/y:

No my bucików nie możemy kupić:-(zalecenia ortopedy no ale jak trzeba to trzeba, w maju mamy prawdopodobnie robić specjalne do nauki stania i chodzenia:tak:.

A te buciki co pokazujecie super:tak:.

hej, czy ktos mial może do czynienia z wózkiem JEDO - VIKI ????

przymierzam sie do zakupu tego wózka i chcialabym zasięgnąć opini

znam tę stronkę, tutaj wypatrzyłam ten wózek,
ale mi chodzi o to czy ktos go używał.!!!
wizualnie jest fajny, cena ok. zawieszenie mięciutkie, waga 10 kg - super
mój priorytet - wielki kosz na zakupy również
tylko ja już kupiłam jeden wózek przez internet i dostaję z nim szału
skrzypi w nim wszystko co może, ma beznadziejną tapicerkę która jest mokrutka nawet na najmniejszym deszczyku, a skrętne kółka tak wibrują jak za szybko idę że mało nie odpadną

potwierdzam , może nie same kółka , ale ich sposób połączenia z siedziskiem i strasznie ciężko się go składa

reklama
buty super :-)
No ale m,y sie jeszcze wstrzymujemy - pewnie w okolicach roczku dopiero kupimy. Obecnie mamy bicuki takei miekkie zamszowe z mieciutka podeszwa - takie dla niechodzacych dzieci :-)

A propos wozka to zrobilam debiut naszego Haucka Shoppera i musze przyznac ze jetsem zadowolona :-) Zupelnie inaczej sie prowadzi niz Mutsy - jakis taki mniejszy jest no i leciutki, ackzolwiek jazda po chodniku to zdecydowanie mi sie nie podoba :no:

Do góry