reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

My też używamy Elefanten :)
bardzo porządne buciki robią :tak:

No to dobrze wiedziec :-D Mialam nie lada dylemat co do pierwszych bucików bo w końcu przeceiz poczatkujaca jestem :sorry2: Narazie kupilismy półbuty a sandałkowate troche później bo pewnei troszkę noga mu jeszcze urośnie ;-) Zresztą półbuciki na zimniejsze dni też sie później przydadzą :tak:oto one: Willkommen bei Elefanten | Kinderschuhe

reklama
a my w ogóle takich bucików nie mamy, zasuwamy w miękkich z H&M.:baffled:

jakoś nie mam czasu, żeby się rozejrzeć, ale muszę w końcu!!!:zawstydzona/y:

No my bucików nie możemy kupić:-(zalecenia ortopedy no ale jak trzeba to trzeba, w maju mamy prawdopodobnie robić specjalne do nauki stania i chodzenia:tak:.

A te buciki co pokazujecie super:tak:.

hej, czy ktos mial może do czynienia z wózkiem JEDO - VIKI ????

przymierzam sie do zakupu tego wózka i chcialabym zasięgnąć opini

znam tę stronkę, tutaj wypatrzyłam ten wózek,
ale mi chodzi o to czy ktos go używał.!!!
wizualnie jest fajny, cena ok. zawieszenie mięciutkie, waga 10 kg - super
mój priorytet - wielki kosz na zakupy również
tylko ja już kupiłam jeden wózek przez internet i dostaję z nim szału
skrzypi w nim wszystko co może, ma beznadziejną tapicerkę która jest mokrutka nawet na najmniejszym deszczyku, a skrętne kółka tak wibrują jak za szybko idę że mało nie odpadną

potwierdzam , może nie same kółka , ale ich sposób połączenia z siedziskiem i strasznie ciężko się go składa

reklama
buty super :-)
No ale m,y sie jeszcze wstrzymujemy - pewnie w okolicach roczku dopiero kupimy. Obecnie mamy bicuki takei miekkie zamszowe z mieciutka podeszwa - takie dla niechodzacych dzieci :-)

A propos wozka to zrobilam debiut naszego Haucka Shoppera i musze przyznac ze jetsem zadowolona :-) Zupelnie inaczej sie prowadzi niz Mutsy - jakis taki mniejszy jest no i leciutki, ackzolwiek jazda po chodniku to zdecydowanie mi sie nie podoba :no:

Do góry