reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Malenstwa

ja jeszcze poczekam bo u nas kupowanie teraz to bylby kompletny bezsens... Poczekam az sie zrobi cieplej i kupie takei sandalowate z usztywaniana pieta bo Jasi oakurat jak zacznie chodzic to jzu bedzie cieplo.
szerlock - a w Deichmannie patrzylas?????

reklama
P1010761.jpg

MY MAMY TAKIE;-) BUTY

A ile ona w nich pochodz...? watpie zeby zdazyla choc 2 tyg;-) poza tym,mysmy tez chodzili w najnormalniejszych , niekoniecznie profilowanych butach...i ja nie mam platfusa;-) no moze w głowie,ale to nie od butów;-)

A mnie w dzieciństwie kazano w ramach ćwiczeń przeciw płaskostopiu kazano chodzić na zewnetrznych krawędziach i wiecie, że tak mi juz zostało? Najlepiej wdać to po obcasach, wzorcowo ścinam zawsze w jednym miejscu.
Mój bucików nie toleruje, przeszkadzają mu, tupie jak w nich chodzi i przydeptuje sobie nóżki, może to dlatego, że ma je troszeczke za duże, ale takie przecież powinny być.

reklama
ta samochody wadera sa naprawde bardzo mocne. ja tez juz kupuje i kupuje.

bidon kupilismy wczoraj nuby niekapek i jest faktycznie niekapek, ale kacper nie chce z niegi pic wcale, ma taki sam odruch jak widzi butelke. i jeszcze czapkę w kokodrilu, skarpy z abs dokupilam 8 par i kupilam w bartasie paputki dla kapunia, bo przeciez taki cyrk robil, ze nie moglismy mu butow zmierzyc. zaciskał paluszki podczas wkladania bucika i tak chyba po 20mnutach prob podejmowanych przez nas i pania ze sklepu wspolnie stwierdzilismy, ze kupimy mu najpierw paputki z wycieciem na paluszki, bo łatwiej te paluszki wygilac zeby sie wyprostowały, a potem ja juz je zaakceptuje to przyjeziemy po butki. ale z tego co widze bedzie ciezko, bo kacper co jakis czas probuje je zrzucac, ale sie nie da:-D.
Szerlock, Wader jest rzeczywiście mocny, co widać po naszym używanym. Mozna dopatrzeć się śladów chodnika na koparce, a plastiki wszystkie w całości, nic nie połamane. Ten plastik jest taki elastyczny i sie nie łamie, zabawki nie do zdarcia.
a co do paputków, to nie myslałaś o skarpetko-bucikach takie jak ma/miał synek Aletki? Wydaje mi się, ze do biegania po domu najwygodniejsze. Przypominam: SKARPETKI BUCIKI SKARPETY Z PODESZWĄ r20-21(15cm) (322664367) - Aukcje internetowe Allegro
Ja miałam kupić w Entliczku za 15 zł, ale nie było rozmiaru.

Do góry