reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
ja to w ogole myslałam o takim wątku (zielono mi mnie kill) o naszej malej listopadowej dzidzi, zeby tam zainteresowana zapisywala kiedy pierwszy raz sie poruszyla, jakie napady jedzeniowe ma mamunia, bo bardzo mnie to ciekawi i jest mi bliskie takie wspominanie, ale wiem, ze to intymna sprawa. a poza tym bylby to taki pamietnik:-D ale nie bijcie dziewczyny mnie. to tlyko takie moje male marzenie:tak:

krupko tez własnie oglądałam ten program, jak narazie mój przyszły kupił synkowi adidasy adidasa :-D ale nr 21 wiec jeszcze jakies 3cm za duze

a wiecie,co ja kupilam?

pieluchy:-D:-D:-D dopiero teraz takie cudo odkrylam:-D:-D:-D

bosh, chyba mam glupie poczuce humoru dzisiaj:wściekła/y:;-):-D

Kluliczku: moze Jasiek czasu potrzebuje na oswojenie sie :tak:

szerlock: bardzo milo,ze o mnie pomyslalas ale nie chcialabym Wam:tak: tutaj truc za bardzo i zanudzac, bo moze nie wszystkie zainteresowane moja burza hormonow:tak:

no tak, bo stwierdzimy, ze prozna jestes:-D:-D:-D:-D:-D ja zkolei nie chce naciskac, bo rozumiem, ze chcesz troche w intymnej atmosferze przezywac ten stan, ale jak cos to chociaz na roz egz napisz to i owo.:tak:

reklama
nie odbieram Twoich postow jako naciskow:tak: chetnie sie z wami i radosciami i smutkami dziele:tak: :-) cos tam zaloze, tylko troche potem, bo teraz chlopaki krzycza wiec zmykam do nich.

Do góry