reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

ewitko - to nie chodz do tego pieruńskiego sklepu, bo nam przepadniesz:-D. a tak powaznie to tak fajnie napisałas, ze sie gubisz:tak:

a jest jakis bidon, ktorym mozna trzasc i nic nie wyleci?
Bo w tej naszej Ikei naprawdę się gubię, tam jest tyle dziwnych przejść na skróty, ze bez planu to ani rusz :-) Idę, idę, szukam kas, patrzę a tu jestem z powrotem na stoisku z meblami. Na planie to tak ładnie narysowane, że cały czas sie prosto idzie, a tu taki labirynt. Nie wiem jak jest w innych :-) Ale ostatnio to wysyłam tam M. i mam spokój, więc się nie zgubię :-D:-D:-D
Wyczytałam w necie na jednym bidonie podpis bidon niekapek, więc chyba są.

reklama
jak byłam w gdansku w ikei to tam tez jest mały meksyk. niby jest prosta trasa, ale sa tez jakies boczne zakamraki i człowiek bokiem pojdzie, bo cos go zaciekawi i juz sie zgubil. na szczęscie pierwszy raz bylam z kolega, a on juz wiele razy tam byl. jedyne, co mnie wkurza w ikeai to to, ze jest tam tyle wspaniałych rzeczy, ze jak dla mnie nie spsob je wszystkie od razu obejrzec.

a sposob na zgubienia znalzłas niezły - mąż:-D

oni troche chyba z cenami przesadzaja za te bidony. kurde 30zł?????

Wczoraj chcialam kupic ten bidon na targach ale były jeszcze droższe niż w sklepie:no::no::no: chciałam kupić wózek i był tylko seledynowy kolor:no::no::no: no ale kupiłam fotelik:-).

mamo Q - pokaz jaki fotelik, bo ja jestem na etapie szukania i podejmowania decyzji i nie wiem, co robic.

co do bucikow to mi sie przypomnialo, ze deichman reklamowal sowja linie dla dzieci elephanten. czy ktora z was je widziala? rozwaza/ła zakup takowych?

ja jakos nie mam pojecia jak ja mam kupic te buciki. do tej pory kupowalam tak na oko, ale to byly butki ozdobniki, a to juz maja byc powazne buty dla nozek, ktore chodza i sie boje, zeby nie kupic jakichs krzywych, niewygodnych. czy to musz byc buty za kostke? czy nie musza? bo kiedys kazali nosic takie ortopedikale i do dzis widze je w sklepach, ale nie mam zamiaru ich kupowac ani zakłądac kapsiowi.
i nie wiem jak kapsio zareaguje na koniecznosc noszenia butow, bo do tej pory nie chciał, zrzucał je.

mozna mawet przez net kupicu bartka, tu jest akurat outlet

Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia

ale outlet czy nie to ceny maja naprawde ogromne. jestem ciekawa, bo nie ma cen nowych kolekcji, ile kosztuja srednio buciki spoza out.

ja kupiłam Olkowi buty z firmy Befado, dałam 85 zl i zalezy jaki fason buta bo niby rozmiar ten sam a troszke wielkoscia sie roznily, mamy takie za kostke i usztywnianą pięte, dzisiaj po raz peirwszy w nich troszke przeszedł jak byliśmy w parku na spacerku

Gołe stópki stawiane na podłożu kształtuja odpowiednią postawe no i hartują (nie wiem jakie h:dry:).

tak zielono mi masz racje - w domu najlpiej skarpetki z abs-em.

pyzuncia - dzieki na ceny. ale kurde w sumie, no nie ma wielkiej roznicy miedzy wyprzedaza, a normalnymi cenami.

madlen - to udalo ci sie kupic w rozsadnej cenie butki.

reklama
mamo Q - dobrze napisalas "hartuja" - spokojnie :tak:
My o butach tez nie myslimy - pewnie za jakies 2-3 miesiace zaczniemy sie zastanawiac, no ale jzu bedzie cieplo wiec to troche bez sensu bo to bedzie musialo byc cos na ksztal sandalkow.

Ja z powodu mojej obsesji na punkcie dysleksji Jasia i jego klopotow w skzole zastanawiam sie nad zestawem do nauki czytania dla malych dzieci - mi pewnie systematycznosci by nie wystarczylo, no ale moze niania by mogla go uczyc... :confused:

Genialny Maluch Ž - sekrety rodziców czytających maluchów

Do góry