reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
to akurat w dobrym czasie kupowałas, bo ja jak szukałam na allegro to nie było gratisow wysyłkowych ani innych:-( ale zadna strata dla mnie - najwazniejsze, ze łozeczko jest i bardzo sie ciesze, ze w koncu udalo nam sie je kupic.

pyzuncia - tez sie zastanawiam nad bartkiem, ale ja nie wiem od czego sie zabrac, a powoli musze kacperka zmuszac do bucikow, bo przez swoja niechec to juz wyrosł ze wszystkich i nie załozyl na wyjscie ani razu. co do bartka to ja nie wiem czy sobie nie uroiłam, ale kiedys slyszałam, ze z tym bartkiem to tez cos jest nie w porządku, ze to nie sa takie super buty. ale nie mam pojecia gdzie słyszałam, ani z jakiego powodu niby sa nie ok. moze ktorejsz was obilo sie o uszy cos na ten temat?

my lozeczko turystyczne mamy takie
ŁÓŻECZKA / KOJCE BABY ONO SPORT -CENY HURTOWE ! (322217297) - Aukcje internetowe Allegro

z tym ze kupowalismy jak Jasio mial 2 miesiace i konieczne bylo z opcja z podwieszanym dnem (no wiecie - zeby bylo wyzej dla mniejszego niemowlecia). Jestemsy bardzo zadowoleni od momentu kiedy rozpracowalismy skladniae i rozkladniae - alesmy sie nameczyli zanim zajarzylismy o co chodzi...:szok:
No i lozeczko jest uzywane na co dzien u niani :-)

Co do butow to ja pewnie kupie Bartka jakiekolwiek by nie byly...
Ecco robi super buty, no ale ceny maja tez super... Super wysokie oczywiscie :-D

no my dopiero teraz kupilismy, wiec nie potrzebny przewijak ani regulacja dna, a ewentualnie kraty:-D:-D ale tak powaznie to kacperek spal na wyjazdach( bo nie były długie) w gondolce i jakos teraz naszło nas na ten zakup, bo 3 wesela będą wiec u babci w czyms musi lulać:-D. ale bardzo fajne to wasze łózeczko i dla drugiej dzidzi jak znalazł:-D:-D:-D

nam pani w sklepie doradziła jakie buty najpierw pomiar nózki a potem pomiar bucika przymiarki no i wybrala :) By ła fajna bo ja sie zastanawiałam czy do domu tez kupic a ona na to ze jak nie mam co robic z pieniedzmi to kupic bo maja ale pediatrzy mówia zeby w domu dzieci chodziły na poczatku biegały bez butków. Ogladałam rózne a pani mówi ze jak nie musza byc z nowej kolekcji to poleca inne sa tansze bo ostatnie pary sa tansze i zamiast 130 zapłaciłam 70zł. No i pani powiedziała ze jak chce to moge przychodzic to zawsze sprawdz aczy butki jeszcze ok czy trzeba wymienic

no tak rzeczywiscie kompetentna pani. z taka to sie milo kupuje. ja widzialam u nas w bartku, ze pracuje młoda siksa i raczej nie sądze by wiedziala cokolwiek. no chyba, ze ona sa szkolone.

rzeczywiscie ecco - masakra ceny.

reklama
My nie mamy turystycznego. Do grudnia synio na wyjazdach spał w gondoli, ale teraz to jest taki wiercipieta, że mu łóżeczka brakuje. Mama kupiła dla niego takie jednoosobowe, ale teraz m. na nim spi, a ja z syniem. Ale kto wie czy przed wakacjami nie trzeba będzie sie w jakieś zaopatrzyć (najlepiej pozyczyć).

Do góry