reklama
kupilam Majce z firmy LEAP FROG, taki koszyk na zakupy...za jedyne......20zl w komisie. stwiedzilam ze szkoda mi piniazkow jesli mialoby sie nie sprawdzic,albo posluzyc na krotko.mysle ze nie przeplacilam;-) i sobie z nim tak pociska pod moja kontrola
Amazon.com: LeapFrog: Pretend & Learn Shopping Cart: Toys & Games
tak to wyglada
Amazon.com: LeapFrog: Pretend & Learn Shopping Cart: Toys & Games
tak to wyglada
nato ten koszyk bardzo pomysłowy. kurde i tanio. musze tez gdzies rozejrzec sie po komisach, bo nawet na to nie wpadłam.
i co z tymi butami dla maluszkow? bo niedługo juz czas na dreptanie i wiosenka przyjdzie, a my butow do chodzenia nie mamy i nie wiem jakie kupic. bartek czy inne?
i co z tymi butami dla maluszkow? bo niedługo juz czas na dreptanie i wiosenka przyjdzie, a my butow do chodzenia nie mamy i nie wiem jakie kupic. bartek czy inne?
M
mamaoli
Gość
nato super koszyk i ile funkcji róznych!
ewula a mnie ten drugi pojazd sie bardzo posoba
co do butków to dziś nabyłam sandałki na wiosne dla Kamilki
ewula a mnie ten drugi pojazd sie bardzo posoba
co do butków to dziś nabyłam sandałki na wiosne dla Kamilki
dziewczyny - te jezdziko-rowerki jakies masakrycznie drogie mi sie wydaja
kupowalam w "mama i ja" w zeszle wakacje chrzesnicy na roczek cos ala taki jezdzik z raczka dla rodzica, a jak dziecko podrosnie to zdejmuje sie obrecz ochronna, przybliza siodelko i sie rowerek z tego robi - i to kosztowalo cosw ok 150 a nie 200 czy 300 i porzadnie wykonane
a ja sie zastanawiam nad... kojcem z kolkami - bo moj maly wszedzie lazi i juz go upilnowac nie moge i wsadzilabym go tam z zabawkami - niech sie bawi, bo mnie to nieustanne pilnowanie tego zywego srebra powoli wykancza i wszystko musze robic z dzieckiem na reku
kupowalam w "mama i ja" w zeszle wakacje chrzesnicy na roczek cos ala taki jezdzik z raczka dla rodzica, a jak dziecko podrosnie to zdejmuje sie obrecz ochronna, przybliza siodelko i sie rowerek z tego robi - i to kosztowalo cosw ok 150 a nie 200 czy 300 i porzadnie wykonane
a ja sie zastanawiam nad... kojcem z kolkami - bo moj maly wszedzie lazi i juz go upilnowac nie moge i wsadzilabym go tam z zabawkami - niech sie bawi, bo mnie to nieustanne pilnowanie tego zywego srebra powoli wykancza i wszystko musze robic z dzieckiem na reku
mysz1978
Fanka BB :)
zastanawiam sie czy nie zrezygnowac z jezdzika bo wlasciwie to nie wiem ile Jasio by go uzywal...
Terazm oje mysli skladniaja sie ku rowerkowi - takiemu z podnozkami bo oczywiscie zanim Jasio zacznie pedalowac to jeszcze ho, ho...
Najnowszy HIT-Super ROWEREK Single-Duo ARTI (W-wa) (315543623) - Aukcje internetowe Allegro
Terazm oje mysli skladniaja sie ku rowerkowi - takiemu z podnozkami bo oczywiscie zanim Jasio zacznie pedalowac to jeszcze ho, ho...
Najnowszy HIT-Super ROWEREK Single-Duo ARTI (W-wa) (315543623) - Aukcje internetowe Allegro
krupka
Entuzjast(k)a
niby masz rację Mysz, ale ten jeździk jest fajny do wykorzystania jako pchacz, mój mały już w tej chwili, gdy go postawie, to łapie z ttyłu i nawet kroczki robi dzieki temu, ze on jedzie (no chyba ważne, ze prosto jedzie), a taki rowerek, to bedzie pewnie skręcać. Choć w sumie, to moze i z niego można by pchacz zrobić...
SIMAMA
majowa MAMA 2007
ja kupiłam mojemu takie cacko, tanie i bardzo skuteczne, mój bratanek też taki ma jeżdzi na nim już PIĘĆ lat, to jest auto nie do zdarcia i na pewno do wykorzystania na maksa... chrześniakowi jak kupiłam na roczek to do dziś woli zasuwać na tym aucie a akumulatorowe cudo stoi nieużywane... czasem nie cena decyduje o przydatności...:-);-)
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
do pchania Jasio ma cos innego
CHICCO PCHACZ MULTIMEDIALNY- EFEKTY DŹWIĘKOWE (320690944) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo go lubi choc na razie jeszczen ie stoi, ale te efekty dziwiekowe go bawia, no i pileczki :-)
CHICCO PCHACZ MULTIMEDIALNY- EFEKTY DŹWIĘKOWE (320690944) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo go lubi choc na razie jeszczen ie stoi, ale te efekty dziwiekowe go bawia, no i pileczki :-)
Podziel się: