reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Wiec tak ja jestem bardzo zadowolona z wózeczka, wagowo jest podobny do ridera wazy ok 10kg dla mnie plusem jest to ze po zlozeniu stoi sam wiec nie musze kombinowac gdzie go "zaparkowac". Jest dluzszy od ridera o 10cm, i drozszy, wedlug mnie ma troszke mocniejsza rame porownywalismy go z riderem w sklepie u nas ;)Ale podsumowujac jestesmy zadowoleni,szczegolnie ze teraz to nie problem wnosic go do gory (mieszkamy na 4 pietrze bez windy ))
;)

reklama
Aletko- rozumiem ze ten drugi link to jest link do twojego wozka??? Bardzo fajny :-)

Ja z naszym Hauckiem Shopperem czekam do wiosny :-)

Nato - misie tez wydaje zecieplej,a jesli Majeczka sie spokojnie miesci to oczywiscie nie ma sensu przesadzac jej do spacerowki :-)

i jak się sprawuja wasze spacerówki?
A dzidziaki jak? Zadowolone?

:tak:

Zadowolone. Rafałowi bardzo sie podobało zwłaszcza to że troche skrzypiały kółka. W sumie na podróże będzie akurat bo jest troche lżejszy niż ten co mamy. Aczkolwiek wózki na czterech kółkach są dużo bardziej stabilne niż ta trójkołówka.

Zdjęcia postaram się dziś wstawić na odpowiednim wątku.

cszcvx gfh 6uh x kjk ui kxz9 d c0 +
0
To własnie napisało moje dziecko i na koniec zwaliło klawiaturę.

mam takie pytanie., czy macie jakieś zabawki do kąpieli i czy ich używacie?Bo my tylko takie pospolite kaczki mamy, których Rafał używa jako smoczek tzn wsadza głowę małej kaczki go gęby i ssie.

cszcvx gfh 6uh x kjk ui kxz9 d c0 +
0
To własnie napisało moje dziecko i na koniec zwaliło klawiaturę.

mam takie pytanie., czy macie jakieś zabawki do kąpieli i czy ich używacie?Bo my tylko takie pospolite kaczki mamy, których Rafał używa jako smoczek tzn wsadza głowę małej kaczki go gęby i ssie.

My mamy gumową foczkę i delfinka a Piotrek używa ich tak jak Rafałek :-D

uzycie takie jak u Rafalka i Piotrusia :-D
Mamy zestaw czyli 3 rybki (2 nemo i 1 fioletowa - tez z tej bajki chyba), kaczka, zolwik (to jest hit) a takze foke z 3 mlodym,i foczkami. aha - teraz jeszcze Jasio dostal plastikowa zabe z przyciskiem ktora sika woda :-D

reklama
u nas te kaczki czasem też robią za butelkę do pica(woda z pianą-Igorowy przysmak ;-))
...a i tak najlepsza zabawką podczas kąpieli jest niezastapiony siusiak;-):-D

Do góry