reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Tak i ja zapomniałam początek kąpieli poświęca siusiakowi. A nawet już przed kąpielą. I ostatnio tez mydło interesujące się stało tylko ciężko go utrzymać i mydelniczka też niczego sobie jest.

my do kąpieli używamy załogi marynarskiej kaczuszek kwaczuszek;)) oraz słonika, mamy też miękką książeczkę, która czasami się sprawdza, a ostatnio Zuzia ciągnie się za skórę na swojej " bułeczce" hihihi:-D:-D:-D:-D

U nas siusiak jest interesujący ale nei w trakcie kąpieli tylko przed lub po ;-) A w kapieli to ukochana jest gwiazdka-termometr, a poza tym zgraja kaczuszek pływa :-D ksiażeczkę do kąpieli mamy ale jeszcze ani razu nie była używana :sorry2: pewnie dam mu ją gdy dotychczasowe zabawki mu sie znudzą ;-) Choć powiem szczerze że co kąpiel to tak jakby tą gwiazdkę i kaczuszki pierwszy raz widział taka radocha jest :-D

Dziewczyny mam prosbe. moja kolezanka jets w ciazy i obiecalam jej liste rzeczy ktore powinna miec i nie potrafie znalezc tego watku o rzeczach potrzebnych - no wiecie - wyprawka, pieluchy, kosmetyki itp itd czyli wszystk oto co bylo juz wieki temu... ;-)
Pamieta moze ktoras z was gdzie to bylo opisane????? :confused:

Witam Was
Dziś skusiłam się na zakup eksperymentu. Może któraś z Was już kupiła takie skarpeteczki z podeszwą? Jestem ciekawa opini.
Ja będę mogła się przekonać dopiero za pare dni czy zdadzą egzamin.
Pozdrawiam serdecznie

Załączniki

• 148.jpg
    148.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Ja się nie zdecydoawałam bo Rafał jeszcze nie próbuje chodzić ale widziałam takowe i moga być fajne. cekamy na opinię jak wypróbujecie.

Do góry