reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

maz nabyl chodzik, dla chlopakow jeszcze za duzy. nawet nogami do podlogi nie dosegaja. Mozna to przerobic na bujak, wiec chociaz jakis plus. Bo w chodziku trzymac ich nie zamierzam godzinami. Ah, ci faceci, dobrze wiedzial, co o tym mysle, a tlumaczy sie, ze pokazja byla to musial skorzystac:wściekła/y:

reklama
A nam dziś spacerówka przyszła. Nie chwaliłam się chyba jeszcze ale zakupiłam na allegro używaną trójkołówke haucka jeep. Jak zrobię zdjęcie to wrzucę bo na razie to wyprałam go trochę żeby odświeżyć.

Wcześniej i teraz zresztą też ( bo nadal korzystamy i jestem z niego zadowolona)mamy Atlantica Baby Design ale on nam się nie mieśći do samochodu, musze demontowac siedzisko żeby go wsadzić do bagażnika a to za dużo roboty dlatego zdecydowałam się na drugi, taki na wyjazdy. No i ten co kupiłam teraz jest jednak troche lżejszy, o jakieś 3 kg. Mam nadzieję że się sprawdzi.

Ja ostatnio kupiłam dla Maksia malutką 10 cm laleczkę:-). Tak mu się spodobała u koleżanki, ze cały czas jej wyrywał i ją gryzł. Ta lala to chłopczyk, chodzi z nami na basen i w domu też sie z nim kąpie, swietnie służy za gryzaczek.

A my nabylismy ostatnio wozek parasolke --- solar. Narazie korzystamy glownie w domu bo w aucie mamy jeszcze inny wozeczek, ale bardzo sie nam podobala :)

A dla siebie nabylismy wieksze autko bo siena byla juz za mala ;)

Pozdrawiam

reklama
Mamo Q. chyba będe musiała zacząć oszczędzać bo się powoli kasa kończy a jestem już przecież na wychowawczym. Ale.... aby do kwietnia.
Mój wujo to stwierdził że tyle już zainwestowaliśmy w małego że powinniśmy uruchomić produkcję dzieci żeby się nie zmarnowało to wszystko.

Do góry