reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
kasro fajowo. będziesz baaardzo zadowolona, a przede wszystkim Karolinka. to zakup, ktorego na pewno nie bedziesz załowała. my lezaczek bujaczek bierzemy wszędzie, gdzie jedziemy. super sprawa,a kacper ma wygodne miesjce do obserwcji i gugania, a nawet drzemki.
Szerlock napisz mi proszę coś o tym leżaczku proszę. Stabilny jest? Jak uważasz, ile Wam posłuży?
Nie widziałam go na żywo, a w sklepie było tylko zapakowane (kosztowało 206zł!!! - niezła różnica w porównaniu z allegro). No i mój ślubne doczytał się, że leżaczek jest do 9kg, a potem to siedzonko od 9-18kg. No i pokłóciliśmy się o leżaczek... Mi strasznie się podoba ten i trochę się na niego uparłam, a on twierdzi że jest kiepski.

kacperku tez leżaczek jest bardzo stabilny, ma szelki, podporke, gdy nie chcesz bujania. waga do 18 kg. zabierzesz go wszędzie i dziecko ma swoje siedzonko a ty chwile spokoju, bo pałąk tez interesujący. jest takze wibracja(1 bateria R20), moj synek akurat bardzo ją lubi, ale nie kazde dziecko lubi. moj mąz tez nie był za, bo drogie i ze nie praktyczne, ale ja sie uparłam, a teraz sie przekonał. fotelik samochodowy jest mały i nasz kacper nie mogl swobodnie machac rączkami i nozkami jak gugał, a teraz pakuje go na leżaczek, biorę ze soba nawet do łazienki. i siedzi jak lordzik. nawet na plaże to rewelacja. myśle, ze do tych 18 kg mu posłuzy, czyli jakies 2 latka. nawet jak krocej to wielkim plusem tego leżaczka jest to ( i mysle, ze to świetny argument), ze malo traci na wartości jakbys go chciala sprzedac. na allegro uzywane leżaczki idą tlyko jakies 10-30zł taniej niz nowy. zaobserwuj sama. takze jak kupisz, a dziecko wyrośnie to sprzedasz. i nie stracisz. my zabieramy go dosłownie wszędzie, bo kacper nawet w nim śpi, a na dworzu, gdy zaśnie to dzięki pałąkowi nakładam moskitiere i dzidzia spi bezpiecznie, a ja jestem spokojna o wszelkiego rodzaju ugryzienia. i jeszcze cos. lepiej kupic jedną rzecz porządną niż jakies duperele o!;-)

a te kupony to do smyka???? w szpitalu dostałam w tych tekturowych pudełeczkach z gadżetami

mysz ja dostałąm 2 pudła pełne probek, gazetek, poradnikow, nawet skarpetki i inne gadżety.

jak masz tyle kasy do dyspozycji to jasne, ze lepiej jakies drogie zabawki kupic, ale mało niż jakies pierdoły. pozytywka super sprawa. no i napisz jak juz dostaniesz lezaczek i pozytywke jak wrazenia. mogłas lezaczek kupic u babymaxx. przesyłka max 2 dni.

reklama
a ja juz sama nie wiem, co mam kupić:
- leżaczek-bujaczek,
- huśtawkę, którą ma Betka (tzn Marianka)
- czy tę huśtawkę 3 w 1?
obiecałam sobie, że dzisiaj nie wsatne od kompa zanim nie zamówię, bo Simi rosnie i za bardzo nie mam jak go zająć
co radzicie?

Do góry