reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Dziewczyny mam prośbę wklejcie linki konkretnie do danego sprzedawcy i do danych aukcji -- chodzi mi o leżaczek i huśtawkę bo chciałabym coś z tych rzeczy kupić małemu tylko sama nie wiem co lepsze i u kogo :-)
Do bujaczka szerlock już na moją prośbę wstawiała, ponawiam LEŻACZEK-BUJACZEK FISHER PRICE DO 18 kg (210098834) - Aukcje internetowe Allegro
A jak ty Asiu myślisz też o huśtawce, to jest taka 3w1, sama miałam na nią ochotę, tylko ta cena :-/ HUŚTAWKA FISHER PRICE DELUX 3w1_ZAWSZE NAJTANIEJ (215756400) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
LEŻACZEK-BUJACZEK FISHER PRICE DO 18 kg (210098834) - Aukcje internetowe Allegro

asia ja kupowałam u tego sprzedawcy

ewitka regulacja jest 2- stopniowa, ale i tak dziecko bardziej leży - no lekko jest siedzące dlatego uwazam, ze dla kregosłupa jest ok. a jak podstwisz ta niebieska podstawke to wtedy cały leżaczek jest prosty a siedzisko w kształcie łuku. leżaczek jest moim zdaniem bardzo wygodny. my na pewno nie bedziemy kacperka sadzac juz do fotelika, bo tam nie mial miesjca zeby spokojnie pofikac nogami i rękoma. a tak jak sobie fika to tez sie sam buja. a co do kąta oparcia to zmienia sie tylko wyłącznie pozycja oparcia.
jak dla mnie to ten lezaczek to rewelacja - mielismy go juz na dzialce - dzidzia wszystko widzi i nie płacze z braku twarzy wokół, bo soebie wygodnie siedzi i patrzy
zdjecie zaraz pokaze na zamkniętym

Mam do was pytanie, jaka i czy duża jest różnica między Huggiesami Super-Flex i Classic? Używałam tylko tych pierwszych w rozmiarze 2. Chciałam dokupić paczkę, ale 2 były tylko Classic. Wzięłam nr 3 Super-Flex, ale pupa jeszcze w nich tonie (5-9kg).

kasro fajowo. będziesz baaardzo zadowolona, a przede wszystkim Karolinka. to zakup, ktorego na pewno nie bedziesz załowała. my lezaczek bujaczek bierzemy wszędzie, gdzie jedziemy. super sprawa,a kacper ma wygodne miesjce do obserwcji i gugania, a nawet drzemki.

Jaś dostał matę edukacyjną, my kupiliśmy, moja mama sponsorowała. Mata to Lew cannopola. Po pierwszym dniu jestem zachwycona, moje dzieci gadało ze wszystkim co mu wisiało nad głową, a do tego zachwyciło go szeleszczenie grzywy :-D.
Teraz czekamy na wypłatę męża i kupimy leżaczek :-D, ale to po 10 sierpnia.

a matę kupiłyście przez net czy w sklepie?
my mamy leżaczek, ale on jest jakiejs szwedzkiej firmy i nie jest taki fajny jak fischera:-(

reklama
Ja w sklepie, bo potzrebowałam "na gwałt", ale porównywałam później ceny z allegro i słono przepłacilam :dry:

Do góry