reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
kasro fajowo. będziesz baaardzo zadowolona, a przede wszystkim Karolinka. to zakup, ktorego na pewno nie bedziesz załowała. my lezaczek bujaczek bierzemy wszędzie, gdzie jedziemy. super sprawa,a kacper ma wygodne miesjce do obserwcji i gugania, a nawet drzemki.
Szerlock napisz mi proszę coś o tym leżaczku proszę. Stabilny jest? Jak uważasz, ile Wam posłuży?
Nie widziałam go na żywo, a w sklepie było tylko zapakowane (kosztowało 206zł!!! - niezła różnica w porównaniu z allegro). No i mój ślubne doczytał się, że leżaczek jest do 9kg, a potem to siedzonko od 9-18kg. No i pokłóciliśmy się o leżaczek... Mi strasznie się podoba ten i trochę się na niego uparłam, a on twierdzi że jest kiepski.

kacperku tez leżaczek jest bardzo stabilny, ma szelki, podporke, gdy nie chcesz bujania. waga do 18 kg. zabierzesz go wszędzie i dziecko ma swoje siedzonko a ty chwile spokoju, bo pałąk tez interesujący. jest takze wibracja(1 bateria R20), moj synek akurat bardzo ją lubi, ale nie kazde dziecko lubi. moj mąz tez nie był za, bo drogie i ze nie praktyczne, ale ja sie uparłam, a teraz sie przekonał. fotelik samochodowy jest mały i nasz kacper nie mogl swobodnie machac rączkami i nozkami jak gugał, a teraz pakuje go na leżaczek, biorę ze soba nawet do łazienki. i siedzi jak lordzik. nawet na plaże to rewelacja. myśle, ze do tych 18 kg mu posłuzy, czyli jakies 2 latka. nawet jak krocej to wielkim plusem tego leżaczka jest to ( i mysle, ze to świetny argument), ze malo traci na wartości jakbys go chciala sprzedac. na allegro uzywane leżaczki idą tlyko jakies 10-30zł taniej niz nowy. zaobserwuj sama. takze jak kupisz, a dziecko wyrośnie to sprzedasz. i nie stracisz. my zabieramy go dosłownie wszędzie, bo kacper nawet w nim śpi, a na dworzu, gdy zaśnie to dzięki pałąkowi nakładam moskitiere i dzidzia spi bezpiecznie, a ja jestem spokojna o wszelkiego rodzaju ugryzienia. i jeszcze cos. lepiej kupic jedną rzecz porządną niż jakies duperele o!;-)

a te kupony to do smyka???? w szpitalu dostałam w tych tekturowych pudełeczkach z gadżetami

mysz ja dostałąm 2 pudła pełne probek, gazetek, poradnikow, nawet skarpetki i inne gadżety.

jak masz tyle kasy do dyspozycji to jasne, ze lepiej jakies drogie zabawki kupic, ale mało niż jakies pierdoły. pozytywka super sprawa. no i napisz jak juz dostaniesz lezaczek i pozytywke jak wrazenia. mogłas lezaczek kupic u babymaxx. przesyłka max 2 dni.

reklama
a ja juz sama nie wiem, co mam kupić:
- leżaczek-bujaczek,
- huśtawkę, którą ma Betka (tzn Marianka)
- czy tę huśtawkę 3 w 1?
obiecałam sobie, że dzisiaj nie wsatne od kompa zanim nie zamówię, bo Simi rosnie i za bardzo nie mam jak go zająć
co radzicie?

Do góry