kacperku tez leżaczek jest bardzo stabilny, ma szelki, podporke, gdy nie chcesz bujania. waga do 18 kg. zabierzesz go wszędzie i dziecko ma swoje siedzonko a ty chwile spokoju, bo pałąk tez interesujący. jest takze wibracja(1 bateria R20), moj synek akurat bardzo ją lubi, ale nie kazde dziecko lubi. moj mąz tez nie był za, bo drogie i ze nie praktyczne, ale ja sie uparłam, a teraz sie przekonał. fotelik samochodowy jest mały i nasz kacper nie mogl swobodnie machac rączkami i nozkami jak gugał, a teraz pakuje go na leżaczek, biorę ze soba nawet do łazienki. i siedzi jak lordzik. nawet na plaże to rewelacja. myśle, ze do tych 18 kg mu posłuzy, czyli jakies 2 latka. nawet jak krocej to wielkim plusem tego leżaczka jest to ( i mysle, ze to świetny argument), ze malo traci na wartości jakbys go chciala sprzedac. na allegro uzywane leżaczki idą tlyko jakies 10-30zł taniej niz nowy. zaobserwuj sama. takze jak kupisz, a dziecko wyrośnie to sprzedasz. i nie stracisz. my zabieramy go dosłownie wszędzie, bo kacper nawet w nim śpi, a na dworzu, gdy zaśnie to dzięki pałąkowi nakładam moskitiere i dzidzia spi bezpiecznie, a ja jestem spokojna o wszelkiego rodzaju ugryzienia. i jeszcze cos. lepiej kupic jedną rzecz porządną niż jakies duperele o!;-)
a te kupony to do smyka???? w szpitalu dostałam w tych tekturowych pudełeczkach z gadżetami