reklama
mysz1978
Fanka BB :)
kasro - ja u niego kupilam i pozytywne i lezaczek :-)
Dopiero wczoraj odpisal mi na 3 maile ponaglajace w sprawie numeru konta wiec mam nadzieje ze za jakies 2 dni wreszcie doczekam sie przesylki. Bo Jasio nie lubi byc sam w lozeczku i wyje jak wsciekly, a tak to bede go mogla miec przy sobie :-)
Jesli chodzi o hustawke to jest super, ale jak dziecko szybko rosnie i tyje to niedlugo moze sluzyc bo jest tylko do 9kg bodajze :-(
Dopiero wczoraj odpisal mi na 3 maile ponaglajace w sprawie numeru konta wiec mam nadzieje ze za jakies 2 dni wreszcie doczekam sie przesylki. Bo Jasio nie lubi byc sam w lozeczku i wyje jak wsciekly, a tak to bede go mogla miec przy sobie :-)
Jesli chodzi o hustawke to jest super, ale jak dziecko szybko rosnie i tyje to niedlugo moze sluzyc bo jest tylko do 9kg bodajze :-(
w koncu zdecydowalam sie na hustawke, ale troszke inna:
FISHER-PRICE HUŚTAWKA MORSCY PRZYJACIELE wys.15z (215187962) - Aukcje internetowe Allegro
Mały na szczęście nawet jak będzie tył 1 kg miesięcznie to posłuży mu jeszcze przez 4 m-ce, ale takiego tempa to chyba nie utrzyma
Myszka mam pytanie - czy ten termometr (famidoc od greaga) nie pokazuje za każdym razem innej temperatury - bo u mnie tak i sie zastanawiam czy cos źle robie czy go wymienic?
FISHER-PRICE HUŚTAWKA MORSCY PRZYJACIELE wys.15z (215187962) - Aukcje internetowe Allegro
Mały na szczęście nawet jak będzie tył 1 kg miesięcznie to posłuży mu jeszcze przez 4 m-ce, ale takiego tempa to chyba nie utrzyma
Myszka mam pytanie - czy ten termometr (famidoc od greaga) nie pokazuje za każdym razem innej temperatury - bo u mnie tak i sie zastanawiam czy cos źle robie czy go wymienic?
ja nic nie dostalam ze szpitala
Z tym lezaczkiem to mialam pecha - ten rodlarz nie wiem czy wyslal czy tylko sciemnial ale po 1,5 tygodnia wreszcie odpisal mi ze lezaczek do niego wrocil
No to zamowilam u kogos innego i skusilam sie tez u tego sprzedawcy na inna rzecz :-) Co sie bede - Jasio dostal od cioci 100 euro wiec mozna poszalec ;-)
CHICCO POZYTYWKA KOLYSANKA NAGRYWA GLOS MAMY wys15 (216245405) - Aukcje internetowe Allegro
mysz a ty robiłas przedpłate? czy pobranie?
joanka fajna hustaweczka, ale rzeczywiscie tylko do 9 kg. lezaczki do 18kg sa, ale widze, ze hustawki zawsze mniej maja wagi.
mysz1978
w sumie to jesli chodzi o temperature to faktycznie sa wahania Mam nadzieje ze jak Jasio mialby miec goraczke to faktycznie termometr to wskaze...
szerlock - ja zamowilam u niego ten lezaczek bo chciala tez pozytywke a tylko ten sprzedawca mial obydwie rzeczy... A wiec bedzie jedna przesylka.
Mam nadzieje ze do konca tego tygodnia sie doczekam :-)
szerlock - ja zamowilam u niego ten lezaczek bo chciala tez pozytywke a tylko ten sprzedawca mial obydwie rzeczy... A wiec bedzie jedna przesylka.
Mam nadzieje ze do konca tego tygodnia sie doczekam :-)
Gaal
yeyeyyeyeyeyye jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zuzia dostała dzisiaj cudowną, przepiękną, extra superową matę od mojej bliskiej koleżanki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak się cieszę,chyba bardziej jak zuzia
zuzia dostała dzisiaj cudowną, przepiękną, extra superową matę od mojej bliskiej koleżanki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak się cieszę,chyba bardziej jak zuzia
reklama
Podziel się: