reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
kasro - ja u niego kupilam i pozytywne i lezaczek :-)
Dopiero wczoraj odpisal mi na 3 maile ponaglajace w sprawie numeru konta wiec mam nadzieje ze za jakies 2 dni wreszcie doczekam sie przesylki. Bo Jasio nie lubi byc sam w lozeczku i wyje jak wsciekly, a tak to bede go mogla miec przy sobie :-)

Jesli chodzi o hustawke to jest super, ale jak dziecko szybko rosnie i tyje to niedlugo moze sluzyc bo jest tylko do 9kg bodajze :-(

w koncu zdecydowalam sie na hustawke, ale troszke inna:
FISHER-PRICE HUŚTAWKA MORSCY PRZYJACIELE wys.15z (215187962) - Aukcje internetowe Allegro
Mały na szczęście nawet jak będzie tył 1 kg miesięcznie to posłuży mu jeszcze przez 4 m-ce, ale takiego tempa to chyba nie utrzyma

Myszka mam pytanie - czy ten termometr (famidoc od greaga) nie pokazuje za każdym razem innej temperatury - bo u mnie tak i sie zastanawiam czy cos źle robie czy go wymienic?

ja nic nie dostalam ze szpitala :dry:

Z tym lezaczkiem to mialam pecha - ten rodlarz nie wiem czy wyslal czy tylko sciemnial ale po 1,5 tygodnia wreszcie odpisal mi ze lezaczek do niego wrocil :baffled:

No to zamowilam u kogos innego i skusilam sie tez u tego sprzedawcy na inna rzecz :-) Co sie bede - Jasio dostal od cioci 100 euro wiec mozna poszalec ;-)

CHICCO POZYTYWKA KOLYSANKA NAGRYWA GLOS MAMY wys15 (216245405) - Aukcje internetowe Allegro

mysz a ty robiłas przedpłate? czy pobranie?

joanka fajna hustaweczka, ale rzeczywiscie tylko do 9 kg. lezaczki do 18kg sa, ale widze, ze hustawki zawsze mniej maja wagi.

dziewczyny troche długo trwa to wysyłanie lezaczka. to jakis niezbyt rzetelny sprzedawca. u mnie cała akcja trwała 2 dni włącznie z wpłata kasy i wysyłką, a facet jest z częstochowy.

w sumie to jesli chodzi o temperature to faktycznie sa wahania :eek: Mam nadzieje ze jak Jasio mialby miec goraczke to faktycznie termometr to wskaze...

szerlock - ja zamowilam u niego ten lezaczek bo chciala tez pozytywke a tylko ten sprzedawca mial obydwie rzeczy... A wiec bedzie jedna przesylka.
Mam nadzieje ze do konca tego tygodnia sie doczekam :-)

cholera - trzeba go poskladac???? :eek: mam nadzieje ze tez dam rade... :baffled: Na meza czekac nie bede :-D

kasro - jaka to bateria musi byc - kupie juz dzis :-)

yeyeyyeyeyeyye jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zuzia dostała dzisiaj cudowną, przepiękną, extra superową matę od mojej bliskiej koleżanki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak się cieszę,chyba bardziej jak zuzia:-D:-D:-D:-D

reklama
gosia dałas fote na dziale? jak nie to dawaj fote maty. niech no zobacze to cudo. a koleżanka super miala pomysł, akurat ci tego brakowalo. ciesze sie rowniez. :tak:

Do góry