reklama
O chrzcie to jeszcze nie myslimy. Przyjdzie na to pora.
A z zabawek to nie kupowałam nic. Dostałam jedną grzechotke na początku ciązy od koleżanki i matę edukacyjną w spadku.
MAmy też chodzik po dzieciakach z rodziny ale wylądował na strychu bo nie zamierzalam go używać.
A z zabawek to nie kupowałam nic. Dostałam jedną grzechotke na początku ciązy od koleżanki i matę edukacyjną w spadku.
MAmy też chodzik po dzieciakach z rodziny ale wylądował na strychu bo nie zamierzalam go używać.
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
mamaoli: mama razy 4 ;-)
a to nasz przedświąteczny zakup:
dziecko dawali gratis! nieźle co? i na co nam te ciążowe dolegliwości...trza tylko dobrą okazje na allegro złapać ;-)
a to nasz przedświąteczny zakup:
dziecko dawali gratis! nieźle co? i na co nam te ciążowe dolegliwości...trza tylko dobrą okazje na allegro złapać ;-)
mysz1978
Fanka BB :)
Wczoraj w kosciele widzialam 4 dzieci i dwoje z nich bylo na tyle duzych ze mogli miec normalne ubranka, ale pozostalych dwoje bylo malenkich (tak jak moj bedzie - okolo 1,5 miesiaca) no i byly w beciku, bo latwiej maluszka takiego w beciku na rekach trzymac. no, ale moze faktycznie jakis kocyk? A moze jeszcze jakas okazja na Allegro bedzie...
Wczesnie robie ten chrzest z dwoch powodow - przekonan religijnych, no i z powodu pracy meza :-)
baba.jaga - a Ty to juz masz takie dziecko odchowane????
Wczesnie robie ten chrzest z dwoch powodow - przekonan religijnych, no i z powodu pracy meza :-)
baba.jaga - a Ty to juz masz takie dziecko odchowane????
Gaal
babajago- łóżeczko fajowe, a ono ma może wyryty księżyc i gwiazdkę z boku? bo chyba widziałam podobne aaa! gratuluję odchowanego dziecka, dobra okazja widzę na allegro
mysz- mi się wydaje, że już lepszy będzie jakiś cienki, ładniutki kocyk zobaczysz, że jak będzie trzeba dobierzesz wszystko bez problemu! pamiętaj,że jesteś naszą super zakupową mamusią :-):-):-):-) i musisz trzymać klasę, do samego końca
mysz- mi się wydaje, że już lepszy będzie jakiś cienki, ładniutki kocyk zobaczysz, że jak będzie trzeba dobierzesz wszystko bez problemu! pamiętaj,że jesteś naszą super zakupową mamusią :-):-):-):-) i musisz trzymać klasę, do samego końca
M
mamaoli
Gość
baba.j.aga gratuluje zakupu
mysz ja tez jestem za szybkim chrztem:-)
Ola miała niecały miesiąc jak była chrzczona ( no ale to głownie dlatego, ze nam chrzestny do Angli odlatywał)
a Maksiu mial niecałe dwa
mysz ja tez jestem za szybkim chrztem:-)
Ola miała niecały miesiąc jak była chrzczona ( no ale to głownie dlatego, ze nam chrzestny do Angli odlatywał)
a Maksiu mial niecałe dwa
ja się jeszcze nad chrztem tak bardzo nie zastanawiałam oprócz tego kto będzie chrzestnymi i że wyjdzie nam jak małe wesele to o niczym innym jeszcze nie myślałam - a i chciałabym w wakacje bo wtedy łatwiej imprezkę dla rodziny na powietrzu zrobić ;-)
mysz1978
Juz moj maz sie zniecierpliwil dzis bo mu brzecze codziennie o tym jak Maluszek ma wygladac na chrzcie. Kazal mi o tym pomyslec jak sie urodzi wiec chyba faktycznie na razie sobie jeszcze odpuszcze.
U nas ten chrzest 01.07 (tak wypada pierwsza niedziela lipca) to nie jest najszczesliwszy pomysl ze wzgledu na sezon, wiec pomysl zeby byl obiad w jakiejs restauracji nad morzem raczej odpada... Wszedzie beda tlumy, wiec pewnie poszukamy czegos nie nad samym morzem, choc marzylaby mi sie sesja zdjeciowa na plazy z Maluszkiem Po slubie tez pojechalismy z mezem na sesje na molo w Gdyni i to sa naprawde super zdjecia :-)
U nas ten chrzest 01.07 (tak wypada pierwsza niedziela lipca) to nie jest najszczesliwszy pomysl ze wzgledu na sezon, wiec pomysl zeby byl obiad w jakiejs restauracji nad morzem raczej odpada... Wszedzie beda tlumy, wiec pewnie poszukamy czegos nie nad samym morzem, choc marzylaby mi sie sesja zdjeciowa na plazy z Maluszkiem Po slubie tez pojechalismy z mezem na sesje na molo w Gdyni i to sa naprawde super zdjecia :-)
Po raz kolejny sprawdziła się butelka Chicco - taka zakrzywiona, poj 250ml. Mamy taką jedną dla Ignaca, a z malutką się strasznie męczylismy przez dwa dni z innymi butelkami, które w ogóle nie chciały się odpowietrzać - a dla niej to poważny problem! Z tej butli ciągnie bez problemu żadnego... Polecam jak nie teraz to później jak przyjdzie czas na wprowadzanie mleka modyfikowanego.
Pa
Aga
Pa
Aga
reklama
Ubranko do chrztu kupowała moja siostra (chrzestna Maciusia) . Oczywiście z moim udziałem i akceptacją ;-) .
Teraz nie wiem jak to będzie , bo nie mamy jeszcze propozycji rodziców chrzestnych. Zastanowimy się jak urodzi się Michałek
Mamooli - gratuluję zostania mamą chrzestną :-)
Baba.j.aga - mamy też mamy takie łóżeczko tylko ciemne ;-) . A gratis niesamowity :-)
Teraz nie wiem jak to będzie , bo nie mamy jeszcze propozycji rodziców chrzestnych. Zastanowimy się jak urodzi się Michałek
Mamooli - gratuluję zostania mamą chrzestną :-)
Baba.j.aga - mamy też mamy takie łóżeczko tylko ciemne ;-) . A gratis niesamowity :-)
Podziel się: