reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Dokładnie dziewczyny nie kupujcie zimowych bo każde dziecko inne - Ignac na przykład nosi teraz body co najmniej 86 lub 92, a za to bluzy 80 - poza tym różne firmy mają różne rozmiary - na przykład Cocodrillo wydaje mi się trochę mniejsze niż Batyr

Jeśli chodzi o jakość ciuszków to chyba okaże się dosłownie w praniu :) Te lepsze dłużej pozostają niezdeformowane, no i nie wiadomo jak się kolory zachowają.

Mam ochotę kupić coś dla mojej dizewczynki ale to jak mąż wróci, wyjechal na 4 dni, no i chyba po wypłacie styczniowej już :)

Agnieszka

reklama
Ja mam ochotę pójść do jakiegoś Wójcika albo gdzieś i kupić komplety po 120 złotych :) Jakieś śliczniutkie :)
Ignacowi przydałoby się "wyjściowe" ubranko :)

Poza tym uważam że niektóre zeny to przesada- nie wiem czy widziałyście po ile są ciuszki w Chicco - SZOK - body potrafi tam kosztować 60 zł!

Aga

za 60 zł to bym poszalała u mnie w ciucholandzie:tak: :-D
dziś kupiłam dwie pary różowych rajstopek po 2 zł za szt. cudne!
Michał tak na nie popatrzył i stwierdził, że to chyba na Oli lalke:laugh2:
Ja tam sie chyba lepiej znam, nie?;-)

Mnie tez się udało kupić śliczniutkie rajstopki:-) Jeszcze tylko żadnej sukieneczki nie mam :-) Kurcze trochę się obawiam tego swojego zakupu kombinezonika w rozmiarze 74... No ale był taki piękny i kosztował 20zł, że nie mogłam sie oprzeć, więc mam nadzieję, że mała zaloży go chociaż parę razy:dry:
Kasro jeżeli nie, to zawsze będziesz mogła je sprzedać np na allegro.

Ja szukałam kurtki dla Karolki na zimę i jedna kosztowała 270zł, a druga 350zł szczęka mi opadła do samej ziemi, ja chyba za taką cene bym sobie nie kupiła mimo że moja byłaby na lata, a nie na jeden sezon :-)

Kasro ja myślę, że spokojnie kombinezon starczy, ja Karolkę urodziłam miesiąc wcześniej i mała na pierwszą zimę miała właśnie kombinezon w tym rozmiarze i był jeszcze dużo za duży.

reklama
czy ja wiem,czy babski? :-) jest ok,ja poki co mam jeden z biedronki.dzis kupilam lapki niedrapki, a dla siebie gacie pod i na brzuszek,bo mnie pija wszystkie dotychczasowe,co jest niemile.a jeszcze bardziej jest niemile,jak spodnie na tych gaciach sie troche zsuwaja :wściekła/y: wkurza mnie to.
ostatnio kompletnie nie mam pomyslu,co powinnam jeszcze kupic-pewnie jakies bluzeczki,ale czy to warto na poczatek tyle ciuchow?boje sie,ze po dwoch tygodniach zycia na swiecie,gabaryty malej tak sie zmienia,ze te rzeczy beda bezuzyteczne.Roni byla chyba 22 stycznia z Jaskiem u lekarza i on wazy 6kg... po miesiacu od wyjscia z brzucha ten kolos wskoczyl juz w trzeci rozmiar pieluch :szok:

Do góry