reklama
agask
nałogowiec
Moria jeśli chcesz absolutne minimum to najlepiej po siedem sztuk, jedna na każdy dzień tygodnia,oczywiście możesz zmieniać rzadziej, jeśli maluch się nie spoci ani nie uleje,tzn na noc przebierać a w dzień zakładac to samo co poprzednio, a możesz potrzebować częstszego prania, można też zamiast body i śpichów założyć pajacyk,zwłaszcza do spania, jest bardzo wygodny przy przewijaniu jeśli jest oczywiście cały rozpinany i w ogóle radzę szukać takich rzeczy, które nie są zapinane na plecach i które mają napki przez całą długość ubranka, tak że jak ubiera się maluszka to można go położyć na ubranku a potem tylko pozapinać. Na początku ubieranie przez głowę może sprawiać trudności, dlatego kaftaniki są wygodne i warte uwagi na początek.
mysz1978
Fanka BB :)
Az mi wstyd, ale mam chyba milion spioszkow, body i calej reszty
Do rozmiaru 80 wlacznie... Taki ze mnie czubek...
Wyobrazam sobie ze Jasiowi sie uleje po kazdym karmieniu i bede go musiala non stop przebierac a nie chcialabym codziennie robic prania... Stad moja zapobiegliwosc ;-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Wyobrazam sobie ze Jasiowi sie uleje po kazdym karmieniu i bede go musiala non stop przebierac a nie chcialabym codziennie robic prania... Stad moja zapobiegliwosc ;-)
A mi się udało namówić dzisiaj męża na wyprawę po łóżeczko. Ubraliśmy się, zeszliśmy na dół i okazało się, że padł rozrusznik w samochodzie. Normalnie złośliwość przedmiotów martwych
Tak więc mąż u machanika a ja zamiast wybierać łóżeczko siedzę wściekła w domu.
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Ja tak jak Mori zastanawiam się ile tego kupić i czy juz kupować???
Nie mam jeszcze nic mam tylko trochę ciuszków które dostałam od szwagierki po jej córeczce ale sa schowane i nawet do nich jeszcze nie zaglądałam.
Po siedem sztuk? to pewnie tak zrobie ale co poza tym? brak mi jeszcze wózka kosmetyków łózeczka i nawet nie wiem jakie to ma być?! Czy w ósmym m-cu mozna to wszystko kupić czy będzie za późno?
My z mężem teraz szukamy samochodu bo nasz stary się psuje a czas zapisac sie na szkołe rodzenia. Więc maż mówi ze "wózek" dla dziecka będzie drugi w kolejce;-)
Nie mam jeszcze nic mam tylko trochę ciuszków które dostałam od szwagierki po jej córeczce ale sa schowane i nawet do nich jeszcze nie zaglądałam.
Po siedem sztuk? to pewnie tak zrobie ale co poza tym? brak mi jeszcze wózka kosmetyków łózeczka i nawet nie wiem jakie to ma być?! Czy w ósmym m-cu mozna to wszystko kupić czy będzie za późno?
My z mężem teraz szukamy samochodu bo nasz stary się psuje a czas zapisac sie na szkołe rodzenia. Więc maż mówi ze "wózek" dla dziecka będzie drugi w kolejce;-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ja się nastawiam na zakupy "grube" w lutym-marcu, a reszta, to też pewnie niedługo zacznę myśleć.
Pamiętaj AK&Z, że na wózek jak nie bierzesz modelu ze sklepu, bo np kolor ci nie odpowiada, czeka się czasem 4-6 tygodni. Więc warto sobie nawet wcześniej zamówić wybrany model i dać zaliczkę, z odbiorem w maju.
Pamiętaj AK&Z, że na wózek jak nie bierzesz modelu ze sklepu, bo np kolor ci nie odpowiada, czeka się czasem 4-6 tygodni. Więc warto sobie nawet wcześniej zamówić wybrany model i dać zaliczkę, z odbiorem w maju.
Gaal
Fanka BB :)
A ja teraz sobie postanowiłam, że zamówię w końcu coś na allegro!
mam w planach zakup:
- kołderki z ochraniaczami
- poszewkę
- prześcieradło
- materac
- kocyk do wózka
- wanienkę
- odciągacz do mleka
- pieluchy tetrowe
jak macie sprawdzone linki z allegro ( tu pytanie szczególnie do Myszki:-)), to będę wdzięczna.
Wózek, łóżeczko - to przed nami.
mam w planach zakup:
- kołderki z ochraniaczami
- poszewkę
- prześcieradło
- materac
- kocyk do wózka
- wanienkę
- odciągacz do mleka
- pieluchy tetrowe
jak macie sprawdzone linki z allegro ( tu pytanie szczególnie do Myszki:-)), to będę wdzięczna.
Wózek, łóżeczko - to przed nami.
reklama
Podziel się: