reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
nie zaplacilam-za punkty na statoilu wzielam-przynajmniej je dobrze wykorzystalam.i dobrze,ze sprawdzilam wymiary,bo w miedzyczasie zdazylam kupic za mala (120 x90,a ja mam 135 x100) :-) to jakas niby hypoalergiczna.to jest kolderka i jasiek.a wczoraj na allegro zamowilam dwa kompleciki poscieli:

POŚCIEL OD PRODUCENTA 100% BAWEŁNA WYSYŁKA 6,5 (162786866) - Aukcje internetowe Allegro

wzielam nr 18 i 37,.bo mi sie bardzo podobaly.do tego domowilam przescieradla (po 14zl) i jeden ochraniacz (20zl),bo mysle,ze tyle mi wystarczy :-)

a co Krupka-siem korzysta ile mozna :-p dzis lotek :-D Krupka,daj sobie szanse-idz wykup choc jeden zaklad :-p :-D

a!na premiumclubie juz nie mam punktow,teraz bede wydawac z BP :-D

właśnie licytuję leżaczek (jeszcze pół godziny) - czerwony, firmy TACO, stan bardzo dobry za 60,00 zł. Znalazłam jeden za 55,00 zł. ale był fioletowo - różowy, więc mój mąż stwierdził, że po jego trupie włoże w to jego syna :-D
Ja ostatnio kupiłam kołdrę i podusię za ok. 40 zł. - nie jest to wielki wydatek.

no Gosiu lezaczek to dobra sprawa ja yez mysle nad czyms takim:tak:,betka posciele super-:-Dsliczne ja tez biore sie za zakupy w tym miesiaca na całego tylko musimy poczekac na wypłatke do 10:-).
A poki co czekam na paczke z allegro;-)

reklama
Do góry