reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
MamaQ czy jesteś zadowolona z tego wózka? Strasznie mi się on podoba, ale mi najbardziej chodzi o to, żeby był jak najmniejszy po złożeniu, bo ma być to wózek na wyjazdy i ma zajmować mało miejsca w bagażniku - jeśli się da oczywiście ;o)
Chciałam go kupić, ale tak sobie pomyślałam, że jeśli to mam być wózek tylko na wyjazdy to chyba będzie przesada jak wydam tyle pieniędzy ;o( ale strasznie mnie kusi ... ;o)
Aha i on się chyba nie rozkłada do pozycji półleżącej, co?

MamaQ czy jesteś zadowolona z tego wózka? Strasznie mi się on podoba, ale mi najbardziej chodzi o to, żeby był jak najmniejszy po złożeniu, bo ma być to wózek na wyjazdy i ma zajmować mało miejsca w bagażniku - jeśli się da oczywiście ;o)
Chciałam go kupić, ale tak sobie pomyślałam, że jeśli to mam być wózek tylko na wyjazdy to chyba będzie przesada jak wydam tyle pieniędzy ;o( ale strasznie mnie kusi ... ;o)
Aha i on się chyba nie rozkłada do pozycji półleżącej, co?

No własnie on ma nam słuzyc też tylko do wyjazdów żeby nie ciagać wozka, który zawala cały bagażnik bo taki mam na spacerki, a ten jest taki malutki że wszędzie się go wepchnie no i jak czasmi jade do szpitala czy nawet na zakupy sama to taki wozek jest idealny do tego ma pokrowiec i wyglada jak torba po złożeniu minus to kubełkowe siedzenie i właśnie to że nie ma pozycji do spania.

No właśnie to jest duży minus dla mnie, że wózek nie ma pozycji chociaż półleżącej :baffled: Bo na wakacjach jak będziemy dużo spacerować i zwiedzać to Niunia pewnie będzie spała w tym czasie , a na siedząco to raczej nie bardzo :baffled:

ja poki co nic nie kupuje bo normalnie juz mi miejsca brakuje... :szok::szok::szok:
To znaczy kupimy jeszcze rowerek, ale to chyba na roczek :-)

znalazłam fajne rowerki i mnie najbardziej kusi ten
ROWEREK HAUCK Z ATESTAMI-TYLKO U @EKROPKA-COM@ (334557625) - Aukcje internetowe Allegro

ale i te fajne
NAJLEPSZY Na Rynku ROWEREK Trójkołowy z PASAMI! (330655820) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER ROWEREK TROJKOLOWY Berchet VOYAGER BE FUN !! (331023596) - Aukcje internetowe Allegro
*BOMIKO HAPPY*BABY dreams DESIGN ROWEREK STEROWANY (333165286) - Aukcje internetowe Allegro
SMOBY Rowerek Kubuś Puchatek DISNEY (333707837) - Aukcje internetowe Allegro
SMOBY Rowerek Be Pop FERRARI Berchet (333803041) - Aukcje internetowe Allegro
BERCHET ROWEREK BE POP BALADE GUMOWE KOŁA PLECAK (328081723) - Aukcje internetowe Allegro
REWELACYJNY ROWEREK + PLECAK OD 12 m-ca INJUSA !! (327953285) - Aukcje internetowe Allegro

Ale na pewno wcześniej niz na roczek to się ie nadają.

Od dziadka dostał wczoraj śmieciarkę wadera.
Przychodze z pracy patrzę nowy samochód, babcia mówiże to dziadek kupił. Patrze leży pudełko , myslę ciekawe czy na pudełku pisze MADE IN CHINA (dziadek od dawna każe mi wyrzucić wszystkie zabawki z tym napisem i więcej nie kupować, a takie ma prawie wszystkie przecież i mówię że wtedy nie miał by zabawek) No i biorę to pudełko patrzę a tam MADE IN GERMANY Wader. To mnie dziadek zaskoczył, no przecież jakby dla WADERA Chiny robiły to na pewno by nie kupił

Ale Rafalek ma ekstra dziadka :-)

ewula - ja te rowerki jzu od miesiecy ogladam i wszystkim juz sie przyjrzalam dokladnie, ale na obecny etap to musi byc rowerek z podporka na nogi i ta obrecza wokol dziecka, bo pasy nie pomoga jak Jasio nagle by sie chcial obrocic i by zlecial...
Tak wiec jedynie podoba mi sie sposrod tych z ww elementami ten
ROWEREK,SINGLE NA PEDAŁKA KOLORY WYS KURIEREM 0 (318872833) - Aukcje internetowe Allegro
taki wlasciwie jak ten co ty dalas link do niego :-)

Ale Rafalek ma ekstra dziadka :-)

ewula - ja te rowerki jzu od miesiecy ogladam i wszystkim juz sie przyjrzalam dokladnie, ale na obecny etap to musi byc rowerek z podporka na nogi i ta obrecza wokol dziecka, bo pasy nie pomoga jak Jasio nagle by sie chcial obrocic i by zlecial...
Tak wiec jedynie podoba mi sie sposrod tych z ww elementami ten
ROWEREK,SINGLE NA PEDAŁKA KOLORY WYS KURIEREM 0 (318872833) - Aukcje internetowe Allegro
taki wlasciwie jak ten co ty dalas link do niego :-)

Myszko ja taki kupiłam wstawiłam zdjecie na wątku prezentowym super się sprawdza,

Ewula dziadek przekochany.

reklama
wiem mamo Q - widzialam i bardoz m isie Twoj pogoba - bardziej niz te do kupienia w Polsce bo te nie maja raczki dla rodzica do regulacji :-(

Do góry