reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

jestem zła. kupilismy dzis krzesełko, ale nie jestem zadowolona. nie podobaja mi sie te na tych stopkach bezsensownych, a wszędzie tylko takie, bo nowosc w prawie ue. jaki sens jest tych 2 kolek skoro i tak trzeba całe krzesło dzwigac. nie podoba mi sie wcale to krzesło i załuje, ze je kupilismy, bo moze na allegro bym znalazła porządny opis krzesełka takiego, ktor jest na zdjęciu i ma 4 kółka

reklama
a m. mnie powiesi:-D za super zdecydowanie. samo krzesełko nie jest brzydkie tlyko wkurza mnie, ze teraz robia takie z 2 kolkai. przeciez to bzdura.

szerlock ale o jakie krzesełko ci chodzi? żeby wszystkie 4 kółka miały hamulce? Może jak juz wypróbujesz to zakupione juz to może jednak okaże się super extra itd :tak:

teraz wszystkie krzesełka produkowane sa z 2 kolkami i 2 stopkami, bo tego wymagaja przepisy unijne. stare modele krzeselek mogly miec 4 kolka. no i teraz ciezko jest kupic model z 4 kołkami. a te z 2 kołkami i 2 stopkami uwazam za bezsensowne rozwiązanie, bo zeby krzesełko postawic gdzies indziej i tak trzeba je dzwigac, a w takim z 4 kółkami pięknie sobie przewozisz na mijesce, ktore chcesz.
łózeczka turystycznego ne kupilismy, bo na algiero okazuje sie tansze byc to co widzielismy, a co do jezdzika to w tych sklepach co bylismy nie bylo w rozsądnj cenie wartego zakupu. wiec na pewno kupimy na algiero:-)

Hmm... Mogłaś się rozejrzeć wśród używanych ;-) Ja kupiłam używane, o ile można je tak nazwać bo w gruncie rzeczy jak nowe, zero śladów użytkowania, nowa tapicerka + używana jako gratis itd i do tego w o wiele niższej cenie niz nowe, a 4 kółka ma :-D

ja mam takie pierdyknięcie w mozgowiu, ze pierworodnemu mojemu nalezy sie wszystko nowe. i kurde no nie moge sie przełamac, a m. sie z deka wkurza na to, bo tez by kupil uzywane. no i co ja zrobie? wkleje link tego krzesełka:

PROMOCJA PLANET CONECO + 6xSUPERGRATIS KURIER 0 (300334994) - Aukcje internetowe Allegro

a co do zakupow to z hippa jest nowosc zel do kapieli z szamponem w butelce z dozownikiem. sprawdziłąm i jestem bardzo zadowolona, kacperkowa skorka gładziutka i nawilzona. piana przy tym bardzo taka puchowa, delikatna, zupelnie inna niz po johnson top to toe. kosztuje ok. 17zł.

Myślę że jednak będizesz zadowolona bo do transportowania sie przyzwyczaisz :tak: Jakiś patent obczaisz i już ;-) Może w jakimś konkretnym miejscu będize dobrze wyważone i ciezaru nie będize tak czuć a przesunac owszem, musisz ostro je przetestować:tak:No i czekamy na fotki Kapsia w nowym pojeźdize :-D Ale fakt musi to byc mało wygodne... Ja nei wyobrażam sobie żebym miała tylko z dwoma kółkami :no: Często nim jeżdże i to czasem tylko nogą popycham lub biodrem gdy akurat cos w rękach mam :-D:sorry2:

reklama
Szerlok ten żel z dozownikiem to i do włosów i do ciała? Bo jeśli tak to ja tez taki zakupiłam z środę ale jeszcze go nie próbowaliśmy bo kończymy to co mamy zaczęte.

Do góry