jestem zła. kupilismy dzis krzesełko, ale nie jestem zadowolona. nie podobaja mi sie te na tych stopkach bezsensownych, a wszędzie tylko takie, bo nowosc w prawie ue. jaki sens jest tych 2 kolek skoro i tak trzeba całe krzesło dzwigac. nie podoba mi sie wcale to krzesło i załuje, ze je kupilismy, bo moze na allegro bym znalazła porządny opis krzesełka takiego, ktor jest na zdjęciu i ma 4 kółka
reklama
teraz wszystkie krzesełka produkowane sa z 2 kolkami i 2 stopkami, bo tego wymagaja przepisy unijne. stare modele krzeselek mogly miec 4 kolka. no i teraz ciezko jest kupic model z 4 kołkami. a te z 2 kołkami i 2 stopkami uwazam za bezsensowne rozwiązanie, bo zeby krzesełko postawic gdzies indziej i tak trzeba je dzwigac, a w takim z 4 kółkami pięknie sobie przewozisz na mijesce, ktore chcesz.
łózeczka turystycznego ne kupilismy, bo na algiero okazuje sie tansze byc to co widzielismy, a co do jezdzika to w tych sklepach co bylismy nie bylo w rozsądnj cenie wartego zakupu. wiec na pewno kupimy na algiero:-)
łózeczka turystycznego ne kupilismy, bo na algiero okazuje sie tansze byc to co widzielismy, a co do jezdzika to w tych sklepach co bylismy nie bylo w rozsądnj cenie wartego zakupu. wiec na pewno kupimy na algiero:-)
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Hmm... Mogłaś się rozejrzeć wśród używanych ;-) Ja kupiłam używane, o ile można je tak nazwać bo w gruncie rzeczy jak nowe, zero śladów użytkowania, nowa tapicerka + używana jako gratis itd i do tego w o wiele niższej cenie niz nowe, a 4 kółka ma
ja mam takie pierdyknięcie w mozgowiu, ze pierworodnemu mojemu nalezy sie wszystko nowe. i kurde no nie moge sie przełamac, a m. sie z deka wkurza na to, bo tez by kupil uzywane. no i co ja zrobie? wkleje link tego krzesełka:
PROMOCJA PLANET CONECO + 6xSUPERGRATIS KURIER 0 (300334994) - Aukcje internetowe Allegro
a co do zakupow to z hippa jest nowosc zel do kapieli z szamponem w butelce z dozownikiem. sprawdziłąm i jestem bardzo zadowolona, kacperkowa skorka gładziutka i nawilzona. piana przy tym bardzo taka puchowa, delikatna, zupelnie inna niz po johnson top to toe. kosztuje ok. 17zł.
PROMOCJA PLANET CONECO + 6xSUPERGRATIS KURIER 0 (300334994) - Aukcje internetowe Allegro
a co do zakupow to z hippa jest nowosc zel do kapieli z szamponem w butelce z dozownikiem. sprawdziłąm i jestem bardzo zadowolona, kacperkowa skorka gładziutka i nawilzona. piana przy tym bardzo taka puchowa, delikatna, zupelnie inna niz po johnson top to toe. kosztuje ok. 17zł.
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Myślę że jednak będizesz zadowolona bo do transportowania sie przyzwyczaisz Jakiś patent obczaisz i już ;-) Może w jakimś konkretnym miejscu będize dobrze wyważone i ciezaru nie będize tak czuć a przesunac owszem, musisz ostro je przetestowaćNo i czekamy na fotki Kapsia w nowym pojeźdize Ale fakt musi to byc mało wygodne... Ja nei wyobrażam sobie żebym miała tylko z dwoma kółkami Często nim jeżdże i to czasem tylko nogą popycham lub biodrem gdy akurat cos w rękach mam
reklama
Podziel się: