po przeczytaniu waszych opinii chyba tez zdecyduje sie na ten bez meliodyjki, bo z reszta po co ona. nie pomyslałam, ze moze sie wystraszyc(chociaz sądze, ze nie), ani ze to sie moze popsuci bedzie wylo tragicznie. czyli reasumując kupujemy bez melodyjki i juz. ale swoja droga to takie teraz wymyslaja te nocniki, ze czasem sama mialabym obawy na takim sobie usiąść.
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
szerlock - jakchcesz poszalec to kup ten z fanfarami z Fisher Price
FISHER PRICE 2008 MUZYCZNY NOCNIK ZE SPLUCZKA SS! (298310621) - Aukcje internetowe Allegro
A ja mam pytanie do Gosi w sprawie tego pojazdu ktory przeksztalca sie w rowerek. Cos takeigo chce wlasnie kupic ale czy to faktycznie tak jest ze potem dziecko moze uczyc sie pedalowania??? Chodzi mi o ten. Mysle ze na Zajaczka to bylby dobry prezent, tylko jeszcze meza musze przekonac
3W1 ROWEREK JEŹDZIK ODPYCHACZ INJUSA !WYPRZEDAŻ! (301483616) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE 2008 MUZYCZNY NOCNIK ZE SPLUCZKA SS! (298310621) - Aukcje internetowe Allegro
A ja mam pytanie do Gosi w sprawie tego pojazdu ktory przeksztalca sie w rowerek. Cos takeigo chce wlasnie kupic ale czy to faktycznie tak jest ze potem dziecko moze uczyc sie pedalowania??? Chodzi mi o ten. Mysle ze na Zajaczka to bylby dobry prezent, tylko jeszcze meza musze przekonac
3W1 ROWEREK JEŹDZIK ODPYCHACZ INJUSA !WYPRZEDAŻ! (301483616) - Aukcje internetowe Allegro
co ty mysz. ja nie chce udziwnien. myslałam o takim zwykłym nocniku, co ma taka melodyjke. zadnych innych bajerwo, ale po przeczytaniu waszych opinii, zrezygnuje nawet z melodyjki.
ten jedzik jest super. strasznie mi sie podoba i choruje na niego, ale najpierw musimy kupic krzesełko.
i własnie w temacie krzesełek - lepsze z 4 kółkami czy 2? i czy regulacja wysokosci jest wazna czy lepiej kupic nieregulowane, ale za to z mozliwoscia rozstawienia jako stolik i krzesełko?
ten jedzik jest super. strasznie mi sie podoba i choruje na niego, ale najpierw musimy kupic krzesełko.
i własnie w temacie krzesełek - lepsze z 4 kółkami czy 2? i czy regulacja wysokosci jest wazna czy lepiej kupic nieregulowane, ale za to z mozliwoscia rozstawienia jako stolik i krzesełko?
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ja też zbieram się z kupnem nocnika, chcialam kupić taki zwykły w kształcie samochodu z przykrywką. Mój siostrzeniec taki miał i był super.(cos takiego http://www.tega.com.pl/images/duze/OK-007.jpg)
Przykrywka super sie sprawdziła jak juz był większy, stawał na łózku i sikał do pokrywki :-)
Przykrywka super sie sprawdziła jak juz był większy, stawał na łózku i sikał do pokrywki :-)
mysz1978
Tak Aletko - wiedzialam ze mialam o czyms jeszcze napisac w sprawie nocnika i wyleciaolo mi z glowy ze to chodzi o wyprofilowanie
My mamy taki ksztalt
H**ŚLICZNY NOCNIK DISNEY`a - jeszcze taniej!!!! (305175341) - Aukcje internetowe Allegro
Generalnie jest dobry, ackzolwiek ostatnio (oczywiscie to nie ja Jasia pilnowalam tylko moja maz...) Jasio chwycil siusiaka do reki i akurat wtedy siknal poza nocnik
No i jak sadzacie to mimo wszystko badzcie przy dziecku i najlepiej nawet czasem przytrzymywac bo Jasio nam (nam czyli mojemu mezowi ) wychylil sie do przodu bo po cos chcial siegnac i upadl i sie uderzyl :-(
My mamy taki ksztalt
H**ŚLICZNY NOCNIK DISNEY`a - jeszcze taniej!!!! (305175341) - Aukcje internetowe Allegro
Generalnie jest dobry, ackzolwiek ostatnio (oczywiscie to nie ja Jasia pilnowalam tylko moja maz...) Jasio chwycil siusiaka do reki i akurat wtedy siknal poza nocnik
No i jak sadzacie to mimo wszystko badzcie przy dziecku i najlepiej nawet czasem przytrzymywac bo Jasio nam (nam czyli mojemu mezowi ) wychylil sie do przodu bo po cos chcial siegnac i upadl i sie uderzyl :-(
ja mysle, ze w sumie jak dziecko samo siedzi to juz kwestia tego czy rodzice chca uczyc maluszka czy nie. my dzis kupilismy nocik, wyjasniłam kapsiowi, ze chodzi tu o siczki i kupke. posadziłam na chwile, ale nie bede go tyrac zeby robil. op prostu kilka razz w ciagu dnia go posadzę. gdzies czyatłam, ze najlepszy czas na nauke nocnikową to wiek ok 2lat.
kupilsmy najzwyklejszy nocnik z kaczuszka, bez melodyjki za całe 7 zł.
Krzesełko Do Karmienia Kwiatek firmy Baby Ono (301531837) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESEŁKO DO KARMIENIA RT-200 ZIELONE (301033004) - Aukcje internetowe Allegro
dobre to krzesełko czy nie?
chyba jednak wole na 4 kółakch a ten kwiatek jest na 2. zdjedia pokazuja cos innego.
ale z kolei nie wiem czy to krzesłko RT to nie jest jakis bubel. bo taka niska cena
kupilsmy najzwyklejszy nocnik z kaczuszka, bez melodyjki za całe 7 zł.
Krzesełko Do Karmienia Kwiatek firmy Baby Ono (301531837) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESEŁKO DO KARMIENIA RT-200 ZIELONE (301033004) - Aukcje internetowe Allegro
dobre to krzesełko czy nie?
chyba jednak wole na 4 kółakch a ten kwiatek jest na 2. zdjedia pokazuja cos innego.
ale z kolei nie wiem czy to krzesłko RT to nie jest jakis bubel. bo taka niska cena
Gaal
co do krzesełka- my mamy chicco i innego bym nie kupiła, wydaliśmy z pieniążków ze chrztu i nie żałujemy,a Zu uwielbia w nim siedzieć i jeść , ma regulowaną wysokość i okazuje się, ze korzystam często z opcji jak z opcji regulowania oparcia ...Mamaija - Najlepszy sklep z artyku�ami dla dzieci
my z nocnikiem jeszcze poczekamy teraz, a w ogóle ostatnio oglądałam w tv program ( ale nie mam pojęcia jaki i gdzie ..) ale mówili, że w chwili kiedy dziecko jeszcze nie siedzi i nie chodzi samo, to może być za wcześnie na nocnik ... a u nas Zuzia taka jeszcze kołysząca bywa, to się wstrzymam ...
my z nocnikiem jeszcze poczekamy teraz, a w ogóle ostatnio oglądałam w tv program ( ale nie mam pojęcia jaki i gdzie ..) ale mówili, że w chwili kiedy dziecko jeszcze nie siedzi i nie chodzi samo, to może być za wcześnie na nocnik ... a u nas Zuzia taka jeszcze kołysząca bywa, to się wstrzymam ...
W przedmin kole są pedały, więc jak nadejdzie pora to się je wysuwa a podnóżki się wsuwa pod pojazd. Jest naprawdę solidny i moje dziecko jest zachwycone.
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Dziewczyny co moge kupić tej malutkiej dziewczynce, ktora mi sie w rodzinie urodziła, jutro jadę na zakupy i muszę jej coś kupić a nie mam pomysła co? Mama jej nie chce nic i mówi, ze wszystko ma i pewnie tak jest no ale ja muszę coś kupic w niedziele jadę w odwiedziny.
Dodam, ze moge wydać do 200 zl
Dodam, ze moge wydać do 200 zl
Podziel się: