reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

kurcze u nas beznadzieja z kasą, wracam do szkoły od lutego i trzeba będzie sporo zapłacić,no i jedna pensja, a ile by się chciało kupić dla Zu ...
ale cóż, szkoda .... trzeba kombinować jakoś, to może coś się w końcu wykombinuje ukradkiem :sorry2::cool2:

reklama
Wiem, że temat był już kiedyś wałkowany, ale dla na dopiero teraz jest na czasie. Jakie polecacie zabezpieczenia do szafek i szuflad, żeby były łatwe w montażu, nie niszczyły mebli (dziurawienie wkrętami) i były łatwe do otwarcia przez rodziców :-)? Bo jak patrzę na aukcje i po rysunkach (np te z Ikei) to kompletnie nie wiem jak to działa i jak to się montuje.

Ja mam kojec-Brevi-uzywamy go juz od kilku miesięcy właściwie-baaardzo przydatny, dla mnie to duża pomoc-w srodku mam miękką matę a Maciuś ma tam dosłownie wszystko czasem:baffled:, jak chcę coś znaleźć to szukam najpierw w kojcu-tam sobie też stoi i wygląda jak coś robię w kuchni, nawet jak jest zmierzły i się przewala na boki to nic sobie nie zrobi;-).
Łóżeczko obłożyłam kołdrami i kocami, jak sie wywali w nocy ja się pzrebudzi i wstaje to na miękkie ale mam nadzieję, że to niedługo będzie trwało:-p
Lapisku, a jak duży masz ten kojec? Ten 105x105 czy mniejszy?

jesli kojec ma słuzyc za łozeczko na wyjazdach to musi byc jak najwiekszy jest, bo one dosc małe sa a lozeczko turystyczne to te duze, bo takie lozeczko to nam posłuzy i dla 3- latka.

poleccie jakies fajne zabawki, ktorymi bawia sie wasze pociechy najbardziej, oczywiscie oprocz sprzętu AGD:-D.

gaaliyah ja tez czekam na wypłate, zebym mogla na algiero nakupowac zabawek i posciel dla kapsia tez potrzebuje, krzesełko. takze majątek zostawie, a skad go brac.:tak:

a moze taki jeździk ktos ma:

Cudowny Jezdzik KUBUSIA PUCHATKA Smoby, NOWOŚĆ!! (298115081) - Aukcje internetowe Allegro

Ja pościel na wymianę ostatnio kupiłam na allegro, jestem bardzo zadowolona, bardzo fajnie odszyta no i wzór mi się bardzo spodobał, bo idealnie pasuje do ochraniaczy, które jeszcze zostawiłam. Producent i sprzedawca Elkatex, ale widzę, ze nie ma teraz żadnych pościeli wystawionych. A to nasza nowa posciel
6af163e585653cb2.jpg

No i ponawiam pytanie o blokady.

na blokadach nie znam sie kompletnie, najlepiej jak sie wypowiedza dziewczynki z doświadczeniem:-D. ja nie wiem czy oprocz blokad do kontaktow cokolwiek kupie, w koncu trza tez nauczyc dziecko, ze nie wszedzie moze wleżć.
a pościel jest tez super u sprzedawcy idsl czy isdl. co takiego. mam jedna i jestem bardzo zadowolona, kolor jak na obrazku i po praniu nic sie nie dzieje.
a i twoja pościel tez śliczna, bardzo mi sie widzi.

Pierwszą kupowalam u isdla, ale zamek przy poszewce na poduszkę był źle wszyty i poszedl. Materiał jest rzeczywiście OK. No i on już jest dość drogi jak się weźmie pod uwagę przesyłkę, a ja znalazlam za 32 zł z przesylką :-)

reklama
Do góry