reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
my mamy krzesełko, chicco już kiedyś wkejałam zdjęcia
Mamaija - Najlepszy sklep z artyku�ami dla dzieci

nr 68

jestem bardzo bardzo zadowolona! polecam!:-)

Czy moze ktoras z Was ma kojec? albo rozwaza jego zakup? my z mezem wlasnie sie zastanawiamy, nad takim kojcem siatkowym. synek coraz bardziej sie rusza w sensie zaczął pełzac, a wiadomo potem bedzie raczkowanie itp. a taki kojec pozwoli np. (tak mi sie wydaje) na to bym zrobila cos w kuchni i bede wiedziała ze maly jest bezpieczny w kojcu. myslelismy ze podobna fukcje spełni łóżeczko ale synus juz kilka razy uderzył sie lekko w główkę o drewniane barierki.
prosze o radę
Ja mam kojec-Brevi-uzywamy go juz od kilku miesięcy właściwie-baaardzo przydatny, dla mnie to duża pomoc-w srodku mam miękką matę a Maciuś ma tam dosłownie wszystko czasem:baffled:, jak chcę coś znaleźć to szukam najpierw w kojcu-tam sobie też stoi i wygląda jak coś robię w kuchni, nawet jak jest zmierzły i się przewala na boki to nic sobie nie zrobi;-).
Łóżeczko obłożyłam kołdrami i kocami, jak sie wywali w nocy ja się pzrebudzi i wstaje to na miękkie ale mam nadzieję, że to niedługo będzie trwało:-p

Ja mam kojec-Brevi-uzywamy go juz od kilku miesięcy właściwie-baaardzo przydatny, dla mnie to duża pomoc-w srodku mam miękką matę a Maciuś ma tam dosłownie wszystko czasem:baffled:, jak chcę coś znaleźć to szukam najpierw w kojcu-tam sobie też stoi i wygląda jak coś robię w kuchni, nawet jak jest zmierzły i się przewala na boki to nic sobie nie zrobi;-).
Łóżeczko obłożyłam kołdrami i kocami, jak sie wywali w nocy ja się pzrebudzi i wstaje to na miękkie ale mam nadzieję, że to niedługo będzie trwało:-p

Dzieki za odpowiedz.
No i raczej sie z mężem zdecydujemy na kupno tego kojca. Mieliśmy dylematy bo juz zaliczyliśmy kilka zbędnych wydatkow związanych z kupnem czegoś co mialo być "przydatne" dla synka.
Mąż własnie wypatrzyl kojec tej firmy tzn. Brevi w sklepie u nas w mieście (nie bylo innego wyboru) ale dla mnie bul zdecydowanie za drogi, 390 zł ale na allegro kosztuje 309 zł i 0 zł za przesyłkę, wiec kupimy przez internet.
Choc wg mnie inne kojce tego typu niczym oprócz firmy i ceny sie nie różną.

Pozdrawiam

PS.
Jak narazie synek przestał pełzać, teraz jednoczesnie podnosi rączki i nóżki i nimi macha jak oszalały, czasem tylko mu sie pełznie.
Mam nadzieje ze przypomni sobie o przemieszczaniu sie.

reklama
Do góry